Hakan Ural Cumhurbaşkanı hakkında konuştu! "Hedef gösteriliyorum"...

Neler Oluyor Hayatta adlı programda yorumculuk yapan Hakan Ural Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Kanal D ekranlarında yayınlanan programda kendisinin neden sevilmediğini ve hedef gösterildiğini açıklayan ünlü isim gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. İşte Hakan Ural'ın yaptığı, herkesi şok eden o açıklama...

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2021 11:13 GÜNCELLEME 22.12.2021 11:13 HAYAT
Hakan Ural Cumhurbaşkanı hakkında konuştu! "Hedef gösteriliyorum"...
Hakan Ural Cumhurbaşkanı hakkında konuştu! "Hedef gösteriliyorum"...

Kanal D ekranlarında hafta içi her sabah yayınlanan ve ciddi bir izleyici kitlesine sahip olan Neler Oluyor Hayatta programında çok ilginç anlar yaşandı. Programın sunuculuğunu ve yorumculuğunu yapan isimlerden biri olan Hakan Ural, hakkında çıkan bazı iddialara açıklık getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiği için sevilmediğini söyleyen ünlü isim, "Ben Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğim ve bunu da açıkça dile getirdiğim için hedef gösteriliyorum" şeklinde konuştu. İşte Hakan Ural'ın yaptığı açıklamanın detayları...

"Ölmüş Anneme Kadar Küfrediyorlar"

Hakan Ural Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiği için hakaretlere maruz kaldığını söyleyerek, "Ülkemize çok büyük katkısı olmuş bir lider. Şimdi yapılan icraatlarını söylemeyelim mi? Bundan dolayı linç edileceksem de edileyim. Kimse beni susturamaz.

Hastanede yatarken, Erdoğan ile fotoğrafımı koyup hakaret edenler oldu. Hastanede canımla mücadele ederken de bu yapılmaz ama yaptılar. Ölmüş anneme kadar küfrediyorlar. Bana saldıranlar aslında halka saldırıyor. Çünkü ben halkımın düşüncelerini yansıtıyorum. Beni kıymetli kılan halktır." dedi.

"Bana Küfredenler Aslında Halkı Karşısına Alıyor"

Kendisinin başarılı olmasını istemeyenlerin olduğunu ve yine kendisini itibarsızlaştırmek isteyenlerin varlığından yakınan Ural, "Şimdi bir de yedi yılı aşkın bir süredir programım devam ediyor. Reytingim ortada. İtibar görüyorum ve halkımız beni yakından takip edip seviyor. Böyle birinin her söylemi ve eylemi de büyük kabul gördüğü için itibarsızlaştırmak istiyorlar.

Beni ne kadar itibarsızlaştırmaya çalışırlarsa çalışsınlar, bunu başaramazlar. Bana küfredenler aslında halkı karşısına alıyor, farkında değiller. Benim en ufak açığımı arıyorlar ama ben şeffaf bir insanım. Hakarete değil ama tüm eleştirilere açığım, herkesin görüşüne de saygı duyuyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Evet 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslanlar, sırtlanlar meydana çıktı diye o meydandan kaçmazlar reis bunu unutma...
    Cevapla
  • bünyamin 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sizin gibi vatan evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin İnşaAllah
    Cevapla
  • Ulaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Kötü söz sahibi indir. Vaktiyle bir adamı bir suçtan dolayı asmışlar ibreti alem için de asılı bırakmışlar. Oğlu da edepsiz biriymiş gelene geçene küfredermiş. Birgün babasının kemiklerinin asılı olduğu yerde titrediğini farketmişler ve birsure sonra halk adamın oğlunun her küfredişinde kemiklerin titrediği anlaşılmış... Büyüklerimiz anlatırdı ...
    Cevapla
  • BABA VANGA 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni sevenlerin sevmeyenlerinden cok cok daha fazladir..Ölmü$ anana küfür edenler kendi analarinda uzayanlarida dikkate alsinlar..Biz sebi seviyoruz sevgili hakan..
    Cevapla
  • Bela 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakan adamdır vede yanlız değildir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR