Nursel Ergin itiraf etti! Komşusu Pınar Deniz'in konuşmalarını dinliyor...

Nursel Ergin katıldığı TV programında akıl almaz açıklamalarda bulundu. Son olarak Gelinim mutfakta programının sunuculuğunu yapan ünlü isim Pınar Deniz hakkında konuştu. Yargı dizisinin başrolü olan oyuncu hakkında konuşan Ergin, "Pınar yan komşum. Kafayı duvara yaslayıp konuşmalarını dinlediğim oldu." dedi. İşte o açıklamaların devamı...

ABONE OL
GİRİŞ 29.12.2021 09:25 GÜNCELLEME 29.12.2021 09:25 HAYAT
Nursel Ergin itiraf etti! Komşusu Pınar Deniz'in konuşmalarını dinliyor...
Nursel Ergin itiraf etti! Komşusu Pınar Deniz'in konuşmalarını dinliyor...

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Nursel Ergin çok ilginç açıklamalarda bulundu. Var Mısın Yok Musun adlı programa katılan ve tanınan Ergin, şu sıralar Gelinim Mutfakta programın sunuculuğunu üstleniyor. Katıldığı canlı yayında konuşan ünlü sunucu itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. Yargı dizisini başrolü olan Pınar Deniz'in komşusu olduğunu söyleyen Ergin, "Kafayı duvara yaslayıp konuşmalarını dinlediğim oldu. Evin içindeki sesler duyuluyor" şeklinde konuştu. İşte sosyal medyada tepki alan o açıklamaların devamı...

Nursel Ergin kimdir ve nerelidir? Nursel Ergin ayda bir kez Gelinim Mutfakta sunucusu mu olacak? Nursel Ergin kimdir ve nerelidir? Nursel Ergin ayda bir kez Gelinim Mutfakta sunucusu mu olacak?

Komşusunu Dinlediğini İtiraf Etti, Tepki Yağdı!

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin, Pınar Deniz'in yan komşusu olduğunu ve onun evindeki konuşmaları dinlediğini itiraf etti. Ünlü sunucu, "Pınar yan komşum. Kafayı duvara yaslayıp konuşmalarını dinlediğim oldu. Evin içindeki sesler duyuluyor" şeklinde konuştu. Ergin'in yaptığı bu açıklamalar kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Yaptığı itiraf niteliğindeki açıklamadan sonra Nursel Ergin'e sosyal medyada adeta tepki yağmaya başladı. Ergin için "Başkası bunu size yapsa taciz ediliyorum dersiniz", "Güzel bir şeymiş gibi pişkin pişkin anlatıyorsunuz", "Yani yapmışsın bir de söyleme ne saçma" ve "Ne kadar ayıp bir de söylüyor" gibi yorumlar yapıldı.

Nursel Ergin Yorumlar Karşısında Sessiz Kalmadı!

Yaptığı açıklamalar sonrası gelen tepkiler karşısında adeta şaşkına dönen Ergin sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı, Ergin, "Sevgili izleyiciler malum korona en büyük kabusumuz. Gece geç saatte apartmanda böyle bir muhabbet olunca ister istemez ne oldu niye merak edip kulak kabartıyor insan, malum bahsettiğimiz ünlü bir çift.

Herkes kadar meraklıyım kimsenin özel hayatını kurcalamam merakta etmem. Yeni nesil evlerin duvarları çok ince, ne konuşulsa duyuluyor. Herhangi bir komşum gürültü yapsa da rahatsız olmuyorum. Herkes keyfine baksın gülsün eğlensin ben sadece mutlu olurum. Duyarlılığınızda haklısınız kimse kimseyi dinlememeli ama bu zorunlu duymak oluyor. Sevgiler selamlar" şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR