Berk Oktay yıllar sonra itiraf etti! Evini cayır cayır yakmış...

Oynadığı dizilerde gösterdiği başarılı performansla tanınan ünlü oyuncu Berk Oktay, yıllar sonra yaptığı itiraf niteliğindeki açıklamalarıyla gündem oldu. Akasya Durağı ve Arka Sokaklar dizilerinde ününe ün katan Oktay, son olarak Yasak Elma dizisinde rol alıyordu. Başarılı oyuncu katıldığı bir Youtube programında yaptığı açıklamada evini yaktığını itiraf etti!

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2022 11:00 GÜNCELLEME 05.01.2022 11:00 HAYAT
Berk Oktay yıllar sonra itiraf etti! Evini cayır cayır yakmış...
Berk Oktay yıllar sonra itiraf etti! Evini cayır cayır yakmış...

Ünlü oyuncu Berk Oktay yaptığı itiraf niteliğindeki açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu daha önce rol aldığı Arka Sokaklar ve Akasya Durağı gibi dizilerde ün kazanmış, daha sonrasında birçok yapımda kendine yer bulmuştu. Son olarak Yasak Elma adlı dizide oynayan Oktay aktif oyunculuk kariyerine devam ediyor. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz günlerde katıldığı bir Youtube programında yaptığı açıklama olay oldu. Henüz 9 yaşındayken evini nasıl yaktığını açıklayan Oktay'ın anlattıkları herkesi şok etti...

Yıllar Önce Evini Nasıl Yaktığını İtiraf Etti!

Ünlü oyuncu Berk Oktay İbrahim Selim'in sunuculuğunu yaptığı Youtube programına konuk oldu. Selim'in "Çocukken çok yaramaz bir çocukmuşsun ve hatta yanlışlıkla evi tamamen yakmışsın..." sözü üzerine yıllar önce yaşanan olayı anlatan Oktay, "O zamanlar dokuz yaşındaydım ve çocukken Bahçelievler'de tüm aile büyüklerimizle aynı sokakta otururduk.



Bayram harçlıklarımın bir kısmıyla Kemal Sunal VHS kasetleri, geri kalanıyla mahalledeki büfeden havai fişek alırdım. Babam, evdeki somyanın örtüsünün saçak iplerini yakarak eşitlerdi hep. Aslında babamın daha en başta yapmaması gereken bir şeydi. Ben de tabi büyüğümden ne gördüysem onu yaptım. Aynı şekilde iplikleri kısaltmaya çalıştıktan sonra arkamı dönüp film izlemeye başladım.



Bir anda arkamdan siyah dumanlar yükselmeye başladı. Alevi söndürmeye çalıştıkça daha da yayıldı. Hemen koştum, kaçtım ve dışarı çıkınca evin kapısı arkadan kapandı. Anahtar da yoktu ve ev haliyle yanmış oldu. Ev de kiraydı üstelik. Babam bana kızmadı ve hatta akşam, o yanan somya üstünde havai fişekler patlatıp eğlenmiştik.
" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    pek akıl işi değil
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR