Diriliş Ertuğrul oyuncusu ölümden döndü! Cengiz Coşkun Malazgirt 1071'in çekimlerinde yaralandı...

Bir dönem TRT ekranlarında yayınlanan ve çok izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı oyuncularından olan Cengiz Coşkun, son yer aldığı proje olan Malazgirt 1071 filminin çekimlerinde ölümden döndü. Herkesin merakla beklediği dönem filminde Sultan Alparslan'ı canlandıran ünlü isim filmin galasında herkesi şok edecek bir itirafta bulundu. Coşkun çekimler sırasında ölümden döndüğünü söyledi...

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2022 12:26 GÜNCELLEME 12.02.2022 12:26 HAYAT
Diriliş Ertuğrul oyuncusu ölümden döndü! Cengiz Coşkun Malazgirt 1071'in çekimlerinde yaralandı...
Diriliş Ertuğrul oyuncusu ölümden döndü! Cengiz Coşkun Malazgirt 1071'in çekimlerinde yaralandı...

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Turgut Alp karakteriyle ününe ün katan başarılı oyuncu Cengiz Coşkun çok kötü bir kaza geçirdi. Ünlü oyuncu, başrol olarak yer aldığı Malazgirt 1071 filminin setinde deyim yerindeyse ölümden döndü. Geçtiğimiz gün ilk gösterimi gerçekleştirilen filmin galasında konuşan Cengiz Coşkun herkesi şaşkına çevirecek açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu filmin çekimleri sırasında kılıçla yaralandığını itiraf etti. İşte Cengiz Coşkun'un yaşadığı o olayın detayları...

Meriç Erkan yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti! 'Kurban olduğum Allah'ım beni affetti'Meriç Erkan yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti! "Kurban olduğum Allah'ım beni affetti"

Kılıç Cengiz Coşkun'un Zırhını Deldi, Kaburgasına Saplandı!

Malazgirt 1071 filminin galasında konuşan Cengiz Coşkun ölümden nasıl döndüğünü anlattı. Başarılı oyuncu sette çekimler devam ederken bir sahnede kılıcın zırhını deldiğini söyledi ve ekledi, "Birçok sahneyi Konya'da gerçek mekanlarda çektik. Programın aksamasıyla çekimler kışa kaldı. Konya'nın kışını bilirsiniz yine de genel itibariyle çekimlerimiz keyifli geçti. Ben de ufak tefek sıkıntılar yaşadım.



Filmin açılış sahnesinde arkadaşımızla zamanlamayı iyi yapamadığımız için elinden kılıcı kaydı ve aslında çok büyük bir kazadan kıl payı kurtuldum. Kılıç zırhımı deldi ve ucu kaburgamın tam üstüne saplandı. Fakat bu kadar zorluğa rağmen çok güzel bir film yaptığımızı düşünüyorum. Umarım izleyicimiz, seyircimiz de filmi beğenir ve hakkı olan değeri verir.
"