Galatasaraylı futbolcunun eşi itiraf etti! "Kocamı boğmak istiyorum..."

Galatasaray'ın yerli topçusu Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla ağızları açık bıraktı! TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa adlı programa konuk olan Şancı, Sarı Kırmızılı kulüpte top koşturan eşi için "Bazen gecenin bir yarısında kalkıp onu boğasım geliyor" şeklindeki açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. İşte Ünlü ismin açıklamaları...

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2022 09:30 GÜNCELLEME 09.03.2022 09:30 HAYAT
Galatasaraylı futbolcunun eşi itiraf etti! "Kocamı boğmak istiyorum..."
Galatasaraylı futbolcunun eşi itiraf etti! "Kocamı boğmak istiyorum..."

Süper Lig'in önde gelen kulüplerinden biri olan Galatasaray'da forma giyen Alparslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı'dan bomba bir itiraf geldi. Ünlü futbolcunun eşi Şancı, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa adlı programda eşi hakkında herkesi şok eden açıklamalarda bulundu. Öztürk ile Evliliği hakkında konuşan Ebru Şancı, "Bazen gecenin bir yarısında kalkıp onu boğasım geliyor" şeklinde konuştu. İşte ünlü ismin canlı yayında herkesin ağzını açık bırakan o açıklamaları...

Bergen'in katili Halis Serbest tehdit eder gibi konuştu! 'Biz Kozan'da kalabalığız...'Bergen'in katili Halis Serbest tehdit eder gibi konuştu! "Biz Kozan'da kalabalığız..."

"Alpaslan'ı Bazen Boğasım Geliyor!"

Türk savunma oyuncusu Alpaslan Öztürk ile 2015 yılında dünya evine giren Ebru Şancı herkesi şok edecek açıklamalarda bulundu. 2. Sayfa adlı programda evliliği hakkında konuşan 3 çocuk annesi Şancı, "İyi ki evlenmişim, hiç pişman olmadım. Bazen gecenin bir yarısında kalkıp, boğasım geliyor ama yine de seviyorum kocamı. Her noktada delirebilirim ama sinirim beş dakika. Bende kin yok, uzatma yok, surat asma yok" şeklinde konuştu.

"Beni Çok Sinir Ediyor"

Program sunucularından gelen "Seni en son ne zaman çok sinir etti?" şeklindeki soruya Ebru Şancı, "Çok yapıyor ama ben de ona yapıyorumdur. Mesela onunla hiçbir şey izlenmiyor. Filmi 42'nci dakikasında açıyor, 'Bu film çok güzel' diyor. Kardeşim 42 dakika geçmiş, ben ne izleyeceğim? Filmi başından aç birlikte izleyelim. Bir açıyor, Spider-Man, Batman. Orada beni çok sinir ediyor" diyerek cevap verdi.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    milletin derdine bak bunun mevzusuna bak
    Cevapla
  • bordo-mavi 2 yıl önce Şikayet Et
    haber yapana SORMAK lazım !!?
    Cevapla
  • gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    ne bos beles adamlar ya
    Cevapla
  • Akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    nafakaya geldimi en yükseğini istersin. iğrençsin
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    derde bak haline şükret bırak sinir olmayı .
    Cevapla
  • Derin Düşünür 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye 42 i ? Konyalı mı ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR