Hülya Avşar’a 12 milyon liralık teklif! Düşünmek için zaman istedi

Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Hülya Avşar, bir kozmetik firmasından adeta servet değerinde teklif aldı. Dizi setleri, müzik sektörü ve şov dünyasının ünlü ismi, kendisine gelen reklam filmi teklifi için düşünmek istedi. 12 milyon liralık teklif ise gündeme oturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2022 16:55 GÜNCELLEME 13.03.2022 22:39 HAYAT
Hülya Avşar’a 12 milyon liralık teklif! Düşünmek için zaman istedi
Hülya Avşar’a 12 milyon liralık teklif! Düşünmek için zaman istedi

Çeşitli reklam projeleri ve televizyon işleriyle kariyerini sürdüren Hülya Avşar’a bir teklif de kozmetik firmasından geldi. Adı henüz kamuoyu ile açıklanmayan firma, ünlü isme tam 12 milyon lira önerdi. Firmanın “Reklam yüzümüz olur musun?” teklifi karşısında Hülya Avşar düşünmek için zaman istedi. Bu “servet değerindeki” meblağ ise, ulusal çapta gündem oldu.

Teklifi Değerlendirmeye Aldı!

Reklam sektöründeki kazancıyla duyanları şaşırtan Hülya Avşar, yer aldığı projelere bir yenisini ekleyebilmek için kolları sıvadı. Önceki kariyerinde oyunculuk, müzik ve sunuculuk gibi faaliyetlerde bulunan ünlü isim, son dönemde reklamcılık işleriyle gündeme geliyor. Avşar’a gelen son teklif ise 12 milyon Türk Lirası değerinde. Alınan son bilgiler doğrultusunda tecrübeli ismin bu rakamı değerlendirmeye aldığı bilgisine ulaşıldı.

Hülya Avşar reklam teklifi

“Reklam Yüzümüz Olur Musun?”

İddiaya göre kozmetik sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen bir şirket, Hülya Avşar’a çok konuşulacak teklifte bulundu. Teklifin kaç yıl süreyle geçerli olacağı ve hangi firma tarafından öneride bulunulduğu henüz açıklanmasa da konuşulan rakamlar dikkat çekti. Kozmetik firması, Hülya Avşar’a “Reklam yüzü” olması karşılığında 12 milyon TL önerdi. Avşar ise takvimini göz önünde bulundurarak düşünmek için karşı taraftan zaman istedi.

Hülya Avşar 12 milyon lira

Dev Rakamı Kabul Etmeyebilir

Sosyal medyadaki iddialara göre, Hülya Avşar’ın takvimindeki sıkışıklığı ileri sürerek kozmetik firması tarafından önerilen reklam teklifine sıcak bakmadığı söylenildi.

Hülya Avşar kozmetik reklam

Önceki günlerde Etiler’de görüntülenen Avşar, aceleci davranışlarıyla basın mensuplarının dikkatini çekmişti. Alınan son bilgiler doğrultusunda, kozmetik firmasından gelen teklifi değerlendirmeye aldığı iddia edildi.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Cüneyt 2 yıl önce Şikayet Et
    Al reklamdaki parayı , fakirlere bölüştür, o zaman seni halk takdir eder, yoksa o parayı alsan ne olur, almasan ne olur.kimseyi tınlamaz
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kozmetik markası çok kalitesiz demekki hülya ile kurtarmaya veriyorlar bu parayı :)
    Cevapla
  • YKC 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey yazacaktım ama hadi neyse..
    Cevapla
  • Özlem okman 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu kadına bukadar para trklif edeceğinize çok dah az parayla ekranlara çıkaracağınız yüzler var bu kadında ne buluyorsunuz anlamadım gidin sokak canlarına yardım edin
    Cevapla
  • konuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar para kazanmalarına sırf reklam ile yazık diyorum bir sürü kıymetli bilim insanı kafa patlatıyor emek harcıyor bu kadar para kazanamıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR