SURVİVOR'DA DİSKALİFİYE ŞOKU! Bir yarışmacı adaya veda etti! Barış Murat Yağcı mı Elif mi elendi?

Survivor 2022 All Star yarışmasında çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Programın sahibi ve moderatörü Acun Ilıcalı, eleme adayı konseyinde yarışmacıları üzecek nitelikte bir haber paylaştı. Ilıcalı, bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakmak zorunda kaldığını belirtti. Kararın Birleşme sürecinden hemen önce gelmesi ise seyircileri hüzne boğdu. Peki, Survivor All Star'da kim diskalifiye oldu?

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2022 12:00 GÜNCELLEME 27.03.2022 12:01 HAYAT
SURVİVOR'DA DİSKALİFİYE ŞOKU! Bir yarışmacı adaya veda etti! Barış Murat Yağcı mı Elif mi elendi?
SURVİVOR'DA DİSKALİFİYE ŞOKU! Bir yarışmacı adaya veda etti! Barış Murat Yağcı mı Elif mi elendi?

Survivor 2022 All Star programı neredeyse her gün TV8 kanalında yayınlanmaya devam ediyor. Bu hafta sonu adalar birleşme sürecine girecek. Ünlüler ve Gönüllüler takımları tek bir adada yaşayacak. Lakin birleşmeden hemen önce Acun Ilıcalı bir yarışmacının diskalifiye edildiğini açıkladı. Kararı üzülerek açıkladığını belirten Ilıcalı, "Eleme dışında adaya veda etme" durumu olduğunu söyledi. Bu açıklamalardan sonra gözler Ünlüler takımından Barış Murat Yağcı ile Elif Yıldırım Gören'e çevrildi. Bilindiği üzere iki yarışmacı da bir süredir sakatlık yaşıyordu. Peki kim diskalifiye oldu?

SURVİVOR DİSKALİFİYE

SURVİVOR ALL STAR'DA FLAŞ DİSKALİFİYE!

TV8'de yayınlanan Survivor All-Star programında Acun Ilıcalı, bir ismin adaya veda ettiğini açıkladı. Acun Ilıcalı, "Benim için en üzücü haberlerden biri" derken diskalifiye kararını yarışmacılarla paylaştı. Bugünkü bölümde bir yarışmacı adaya veda edecek. Lakin bu diskalifiyenin bir kavgadan ötürü alınmadığı düşünülüyor. Programın ilk günlerinde Ünlüler takımından Aycan Yanaç, sakatlıklarından ötürü adaya veda etmek zorunda kalmıştı. Yeni diskalifiyenin de benzer gerekçeye sahip olduğu iddia ediliyor.

Survivor eleme

BARIŞ MURAT YAĞCI MI ELENDİ?

Acun Ilıcalı, yeni bölümün ilk fragmanında bir yarışmacının daha elenmek durumunda kaldığını üzülerek aktardı. Bu açıklama kısa sürede sosyal medyada gündeme otururken elenen ismin üzerinde yoğunlaşıldı. Bilindiği üzere, Ünlüler takımından Barış Murat Yağcı Çarşamba günü yayınlanan programda dizinden sakatlanmıştı. Konseyde bir açıklama da yapan Yağcı, son kararın doktorlar tarafından açıklanacağını duyurmuştu. Lakin adada sakatlığı bulunan tek isim o değil. Barış dışında Nagehan, Sema ve Adem'in de sakatlıkları bulunuyor.

BİRLEŞME PARTİSİNDEN HEMEN ÖNCE...

Survivor 2022 All Star programında bu hafta Birleşme Partisi düzenlenecekti. Bu etkinlikle birlikte Ünlüler ve Gönüllüler takımının adaları birleştirilecekti. Son eleme öncesi bir yarışmacının hayallerine veda etmek durumunda kalması yarışmacıları olumsuz etkiledi.

ACUN ILICALI NE DEDİ?

TV8 kanalında ve Survivor'un resmi Youtube kanalında 59'uncu bölümün fragmanı yayınlandı. Bu fragmanda Ilıcalı: "Survivor'da beni en çok ne üzer derseniz bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakmak zorunda kalması diyebilirim. Şimdi hepimiz için üzücü bir haberim var. Bir yarışmacımızın veda haberi" diye konuştu.

SURVİVOR ELİF Mİ ELENDİ?

Öte yandan, bir süredir Ünlüler takımının yıldız ismi Elif de oyunlarda yer almıyordu. Mide rahatsızlıkları yaşayan Elif'in apandist bölgesinden sorunlar yaşadığı iddia edildi. Acun Ilıcalı, tıpkı Ahmet Dursun gibi Elif'in de mide rahatsızlığı nedeniyle adaya veda ettiğini belirtti. Elif'in en yakın arkadaşı Sema ise veda haberinden ötürü üzüntü duyduğunu açıkladı. Sema, "Elif'le konuşsaydım belki kalmasına vesile olabilirdim" diye konuştu. Batuhan ise, Elif'in finalist olabilecek türde bir yarışmacı olduğunu söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR