Survivor 2022 All Star'da flaş kavga: Hikmet ve Atakan birbirine girdi! Diskalifiye...

Survivor 2022 All Star programında adalar birleşti birleşeli gerilim bir nebze olsun dinmek bilmedi. Son dönemde sıkça yüz yüze gelen Hikmet ve Atakan, yeni bölüm fragmanında fiziksel temasta bulundu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı, oyun esnasında Hikmet ve Atakan'ın kavgasıyla neye uğradıklarını şaşırdı. Sunucu Murat Ceylan ise, o anları tedirginlikle takip etti. Peki, Hikmet ve Atakan diskalifiye edilecek mi? Programın takipçileri Acun Ilıcalı'nın alacağı kararı merak ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2022 13:55 GÜNCELLEME 08.04.2022 13:55 HAYAT
Survivor 2022 All Star'da flaş kavga: Hikmet ve Atakan birbirine girdi! Diskalifiye...
Survivor 2022 All Star'da flaş kavga: Hikmet ve Atakan birbirine girdi! Diskalifiye...

Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler yarışması her bölümüyle seyirciyi adeta ekrana kilitlemeye devam ediyor. Gece saatlerinde yayınlanan 72'nci bölüm fragmanı ise, Hikmet ve Atakan'ın kavgasından ötürü yüz binlerce kez izlendi. Daha önceki bölümde de "yer" kavgası yapan ikili, bu kez sözlü tartışmayı fiziksel tartışmaya çevirdi. Sunucu Murat Ceylan ve iki takımın oyuncuları, sinir küpüne dönmüş ikiliyi ayırmak için büyük çaba sarf etti. 

Survivor Atakan ve Hikmet Kendilerini Tutamadı!

Bir gün önce yayınlanan bölümün akabinde, her gün olduğu gibi TV8 kanalında yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. Bu fragmanda, Atakan ve Hikmet'in yüz yüze gelmesi çok konuşuldu. Atakan, Merve ile Yağmur'un mücadelesi devam ederken Gönüllüler takımının yer aldığı bölgeye ilerledi. Bu bölgeden takım arkadaşı Merve'ye yardım ediyordu. Lakin Hikmet'le yaşadığı diyalog sonucu konu bir anda fiziksel temasa dönüştü.

Survivor 2022 All Star

"Çekme... Çekil..."

Fragmandaki ilk detaylar izlendiğinde, Atakan'ın Hikmet'i eliyle geriye doğru ittiği; Hikmet'in de sert bir şekilde karşılık verdiği görülüyor. Hikmet'in ani müdahalesinden sonra Gökhan ve diğer oyuncular araya girmeye çalışırken bu kez Atakan, Hikmet'in üzerine yürüyor. O esnada birbirlerine "Çekil..." ve "Çekme..." diyen oyuncular birbirlerini güçlükle tutuyor.

Survivor Hikmet Atakan kavga

Murat Ceylan'dan Uyarı Geldi!

İki takım oyuncuları güçlükle ayrılır ayrılmaz Murat Ceylan, Hikmet ve Atakan'a uyarıda bulundu. "Atakan... Hikmet..." diye yüksek sesle bağıran Ceylan'ın, devam eden oyunda nasıl bir karar alacağı da merak konusu oldu. Fakat, seyircileri asıl merak ettiren nokta, Acun Ilıcalı'nın bu kavgaya olası tepkisinin ne olacağı yönünde.

Survivor All Star diskalifiye

Acun Ilıcalı Diskalifiye Kararı Açıklar Mı?

Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, bu sezon meydana gelen fiziksel müdahalelerde diskalifiye kararına gitmemişti. Bunun yerine uyarılarda bulunmuş, uyarılarını dikkate almayan oyunculara ödülden men cezası vermişti. Hikmet ve Atakan'ın kavgası kısa sürede ayrıldığı ve olay daha da büyümediği için sözlü uyarıda bulunulacağı düşünülüyor. Yine de konseyde iki takım oyuncusu söz alıp konuyu anlatabilir.

YORUMLAR 1
  • Greenpeace 2 yıl önce Şikayet Et
    Kapitalist sistem, insanları aç bırakıp, adrenalini yükselterek kavga etmelerini sağlarken birileri de bu sömürü düzeni üzerinden para kazanıp zenginlik hayallerini zenginlik ile süslüyor. Boş, beleş, yalan, dolan işler, bir Müslümanın zamanını boşa harcayacağı cinsten işler. Birileri bu düzene dur demeli. Derhal yayından kaldırılmalı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR