SURVİVOR KİM ELENDİ? Adaya veda eden isim açıklandı! Yeni bölüm bugün yok mu...

Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler programında, yarışmacı değişiminden sonraki ilk eleme konseyi bugün düzenlendi. Acun Ilıcalı, noter onaylı SMS sonuçlarını yarışmacılarla açıkladı. Eleme potasındaki isimler arasında, Evrim; Ayşe, Gökhan ve Barış Murat Yağcı vardı. Peki, Survivor All Star'da bu hafta kim elendi? İşte, binlerce kişinin merak ettiği sorunun cevabı...

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2022 18:47 GÜNCELLEME 27.04.2022 18:47 HAYAT
SURVİVOR KİM ELENDİ? Adaya veda eden isim açıklandı! Yeni bölüm bugün yok mu...
SURVİVOR KİM ELENDİ? Adaya veda eden isim açıklandı! Yeni bölüm bugün yok mu...

Her hafta binlerce kişinin TV8 kanalından takip ettiği Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bir yarışmacının daha hayalleri suya düştü. Adaya veda eden ismi, Acun Ilıcalı noter onaylı SMS sonuçlarıyla beraber açıklarken; güçlü eleme potasında elenen isim de izleyicileri şaşırttı. Peki, Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta hangi yarışmacı elendi? Bu soru internette sıklıkla araştırılırken, sosyal medyada da konuya ilişkin onlarca paylaşım yapıldı. Bilindiği üzere, eleme adayları arasında SMS potansiyeli güçlü isimlerden Evrim, Ayşe, Gökhan ve Barış Murat vardı. İşte, Survivor kim elendi sorusunun cevabı...

YENİ TAKIMLARLA YAPILAN İLK ELEME KONSEYİ

Survivor 2022 All Star yarışmasında, Acun Ilıcalı ve ekibi takımlar arasındaki güçleri eşitleyebilmek açısından oyuncu değişikliği metodunu önceki hafta uygulamıştı. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü TV8 kanalında yayınlanan Acil Durum Konseyi ile beraber yeni takımlar da belli olmuştu. Ünlüler takımından Nagihan, Atakan ve Parviz Gönüllüler takımına geçerken; Gönüllüler takımından da Anıl, Gökhan, Ayşe ve Sude Ünlüler takımına geçmişti. 26 Nisan Salı günü yeni takımlarla ilk eleme konseyi gerçekleştirilmiş oldu.

Survivor Gökhan Keser

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Bilindiği üzere her hafta, takımlarla 4 dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Sunucu Murat Ceylan'ın sunduğu dokunulmazlık maçları çoğu zaman En İyiler etabına kalıyor. Bu hafta oynanan 4 dokunulmazlık oyununun sadece birini Ünlüler kazanırken; geri kalan üç oyunda Gönüllüler takımı galip geldi. Böylelikle, Ünlüler takımı sırasıyla Barış Murat, Gökhan ve Ayşe'yi eleme adayı olarak gösterdi. Gönüllüler takımından da Evrim aday olarak belirlendi. Dört yarışmacının yer aldığı eleme konseyi adeta nefes kesti.

Survivor Evrim Keklik

SURVİVOR BU HAFTA KİM ELENDİ?

Sezonun en heyecanlı eleme potalarından biri 26 Nisan Salı günü düzenlendi. Gerek adayların SMS potansiyeli; gerekse hayran kitleleri göz önünde bulundurulduğunda hangi ismin Dominik'e veda edeceği merak ediliyordu. Yeni bölümün ilerleyen saatlerinde Acun Ilıcalı, binlerce kişinin merakını gidererek SMS sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Rakiplerinden daha az oy olarak, final amacına ve şampiyonluk rüyasına veda eden isim GÖKHAN KESER oldu.

GÖKHAN KESER: "BUNLAR BAHANE DEĞİL..."

Acun Ilıcalı'nın adaya veda eden ismi açıklaması üzerine gözler Gökhan Keser'e çevrildi. Keser, yaptığı açıklamada:  "Üzüldüm tabii ki. Ama sözümü tuttuğumu düşünüyorum. Sonuna kadar mücadelemi verdiğimi düşünüyorum. Maalesef istediğim gibi olmadı. Kendi senemden çok farklı bir sezondu. Çok farklı hikayeler görmüş olabilirim. Ama tabii bunlar bahane değil. Hayırlısı olsun. Ben yine de sevdiklerimi gururlandırdığımı düşünüyorum. Bu hikaye de burada bitiyor benim için. Söyleyecek çok fazla bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Gökhan'ın konuşmasından sonra Acun Ilıcalı da yarışmacı hakkındaki görüşlerini şu sözlerle paylaştı...

"Öncelikle tekrar yıllar sonra beraber olduğumuz için çok memnun oldum. Duruşunu iki sezonda da hiç bozmadın. Biraz seçici bir kardeşimizsin. İnsanları ya seviyorsun, ya da uzak duruyorsun. Efendiliğini bozmuyorsun. Tartışmalarda hep medenisin. Bir de sanatçı bir kişiliğin var. Zaten popülariten var. Bunları burada koruyabilmen çok önemliydi. Bunu başarman çok büyük başarıydı. Sana karşı her zaman bir sempatim vardı. Bu sene o daha da arttı. İnşallah görüşme fırsatımız olur."

ÖDÜL NEYDİ?

26 Nisan Salı günü yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar ödül oyunu oynayarak günü geçirdi. Bu hafta, Masterchef Türkiye programının İtalyan Şefi Danilo Zanna; kazanan takıma İtalyan ve Türkiye mutfağından resital sundu. Ödülü kazanan takım ise, Ünlüler takımı oldu.

YARIN SURVİVOR YOK MU?

Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler yarışması, ilk aylarda sadece Kırmızı Oda dizisinin olduğu günlerde yayınlanmıyordu. Bu dizinin finale gitmesiyle beraber haftanın büyük çoğunluğunda yeni bölümler ekrana getirildi. Fakat, devam eden süreçte Çarşamba günü için "Annenin Sırrıdır Çocuk" dizisi akışa alındı. Bu sebeple, Çarşamba günleri Survivor 2022 All Star bölümleri yayınlanmıyor. Lakin Çarşamba günü dışında, haftanın 6 günü yeni bölüm izlenebiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR