Survivor Barış Türkiye'ye dönmek istiyor! "Benden bu kadar, psikolojim..." Diskalifiye olacak mı?

Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasının popüler isimlerinden Barış Murat Yağcı, son yayınlanan yeni bölüm fragmanında Türkiye'ye dönmek istediğini yapım ekibine bildirdi. Psikolojik olarak zor bir süreçten geçtiğini belirten Yağcı, gerekçe olarak Gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı gerilimi öne sürdü. Peki, Barış Murat Yağcı diskalifiye olacak mı?

ABONE OL
GİRİŞ 29.04.2022 15:02 GÜNCELLEME 29.04.2022 15:02 HAYAT
Survivor Barış Türkiye'ye dönmek istiyor! "Benden bu kadar, psikolojim..." Diskalifiye olacak mı?
Survivor Barış Türkiye'ye dönmek istiyor! "Benden bu kadar, psikolojim..." Diskalifiye olacak mı?

Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Fakat bu adrenalin, bazı durumlarda yarışmacıları derinden etkileyebiliyor. Bu sezon, büyük umutlarla All Star yarışmasına katılan Barış Murat Yağcı, son yayınlanan 91. bölüm fragmanında yapım ekibinden oldukça ilginç bir istekte bulundu. Yağcı, Gönüllüler takımının başarılı oyuncusu Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı gerilimi ileri sürerek, adaya veda etmek istediğini yapım ekibine iletti. "Benden bu kadar artık, olmuyor" diyen Barış, hayranlarını derinden etkilerken; Survivor Barış diskalifiye mi oldu sorusu yeni günün gündem maddesi oldu. İşte son gelişmeler...

Eleme Potalarından Kurtulamıyordu

All Star yarışmasında kötü bir form grafiği ile ilerlemesine karşın, son haftalarda aldığı galibiyetlerle kendi sezonundaki performansını hatırlatan Barış Murat, yine de takımı tarafından eleme potalarına gönderiliyordu. Oldukça ciddi SMS potansiyeli bulunan Yağcı, bu potalardan kurtulmasına karşın tepkisini oyun alanında gösterdi. Ogeday'la yarışan ünlü isim, bir anda sinirlerine hakim olamadı!

Survivor Barış Murat Yağcı diskalifiye

Sinirini Parkurdan Çıkarıp Oyunu Yarıda Bıraktı!

Survivor'un klasikleşmiş su ve kumsal parkurunda Ogeday Girişken ile yarışan Barış Murat Yağcı, rakibine yetişemeyince sinirini alet edevattan çıkardı. Parkur aletlerine oldukça sert bir şekilde vurduktan sonra yarışı bırakan Yağcı'ya takım arkadaşları büyük tepki gösterdi. Özellikle Anıl, "Bırakma! Burada senin için bağırıyoruz" şeklinde serzenişte bulundu. Yine de Barış kararından vazgeçmedi. Devamında yapım ekibiyle yaşadığı diyalog hayranlarını endişelendirdi.

Survivor Anıl

"Benim Kafam Düzelmiyor"

Oyunu yarıda bırakıp yapım ekibinin yanına giden ünlü isim, "İstemiyorum" diyerek gitmek istediğini el işaretleriyle belirtti. Yapım ekibinden gelen "Ne oldu?" şeklindeki sorulara ise, "Benim kafam düzelmiyor" cevabını verdi. O anlarda hem Ünlüler takımı hem de Gönüllüler takımı Barış'ı dikkatlice seyretti. 

Barış Murat Yağcı Survivor

"Psikolojik Olarak..."

Survivor All Star yapım ekibine açık açık yarışmak istemediğini söyleyen Barış Murat, Gönüllüler takımından Nisa'yı hedef gösterdi. "Nisa böyle yapmaya devam ettikçe düzelmeyecek. Benden bu kadar. Olmuyor artık. Zorlayamıyorum. Çıkmıyor. Psikolojik olarak da çıkmıyor" diye konuştu. Hatırlanacağı üzere, yarışmanın önceki bölümlerinde Nisa Bölükbaşı; Barış Murat Yağcı'yı "kadınları dövmekle" suçlamıştı. Barış ise, bu suçlama karşısında gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Survivor Barış Nisa

Survivor Barış Diskalifiye Olacak Mı?

Survivor 2022 All Star 91. bölüm fragmanında Barış Murat Yağcı'nın kararına yönelik daha başka detay yer almıyor. Bu sebeple, yeni bölümün yayınlanmasıyla beraber ünlü ismin nasıl bir karar aldığı ve yayın ekibinin ne yönde tepki vereceği öğrenilecek. Bilindiği gibi, bu sezonun ilk bölümlerinde Aycan Yanaç da ayrılmak istediğini yapım ekibine bildirmiş ve ilk diskalifiye bu şekilde gerçekleşmişti. Cuma gününün ilk eleme konseyiyle bu soru da cevabını bulacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR