108 milyonluk Masumlar Apartmanı satışa çıktı! Bülent Ersoy apartmanı almak için harekete geçti...

TRT1'in çok izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin yapıldığı apartman satışa çıkarıldı. Tarihi apartmanın satıldığını duyan Diva, apartmanı satın alma isteği ile harekete geçti. Bülent Ersoy bu apartman için 108 milyonu gözden çıkardı bile. İşte konuya ilişkin detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2022 11:01 GÜNCELLEME 18.05.2022 11:02 HAYAT
108 milyonluk Masumlar Apartmanı satışa çıktı! Bülent Ersoy apartmanı almak için harekete geçti...
108 milyonluk Masumlar Apartmanı satışa çıktı! Bülent Ersoy apartmanı almak için harekete geçti...

Masumlar Apartmanı dizisinin çekildiği apartman satışa sunuldu. 108 milyon lira paha biçilen tarihi apartmanın ilk alıcı da Diva lakabı ile ülke çapında tanınan Bülent Ersoy oldu. 

Posta'nın haberine göre, 2 hafta sonrasında final yapacak olan rekortmen dizi Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman satışa çıkarıldı. Beyoğlu'nda yer alan ve içinde 12 daire bulunan 'Temel Apartmanı' için 108 Milyon Türk Lirası (7 Milyon Dolar) istendi. 

Masumlar Apartmanı dizisinin çekildiği bina

Oktay Kaynarca yepyeni bir dizi ile geliyor! EDHO'nun yerine Bu Cihana Sığmazam piyasaya giriş yapacakOktay Kaynarca yepyeni bir dizi ile geliyor! EDHO'nun yerine Bu Cihana Sığmazam piyasaya giriş yapacak

APARTMAN 100 YILLIK BİR TARİHE SAHİP

Beyoğlu ilçesinde yer alan Temel Apartmanı aslında tarihi de bir öneme sahip. İçerisinde 12 dairenin bulunduğu bu apartman, 100 yıllık bir tarihe sahip. Bu apartman, 1900'lü yıllarında başlarında, 2. Abdulhamit tarafından İstanbul'a gelmesi sağlanan İtalyan müzisyenlerin konaklaması maksadı ile yapılan bir bina. 

Ayrıca binanın yapımında İtalyan mühendislerin ve mimarların emeklinin olduğu bilinmekte. Genel olarak İtalyan malzemelerinin kullanıldığı bu apartman 7 katlı ve 12 dairenin her biri 190 metrekare büyüklüğünde.

Bu binanın bir diğer özelliği de İstanbul'da asansör ve kaloriferin kullanıldığı ilk apartman olması...

Masumlar Apartmanı dizisinin çekildiği Temel Apartmanı

Teşkilat'a veda eden Mesut Akusta ilk kez böyle konuştu: Yapılacak iş değil! Teşkilat'a veda eden Mesut Akusta ilk kez böyle konuştu: Yapılacak iş değil!

İLK ALICISI BÜLENT ERSOY OLDU

Hem tarihi özelliği hem de Masumlar Apartmanı'nın çekimlerine ev sahipliği yapmasıyla adından söz ettiren Temel Apartmanı'nın ilk alıcısının Bülent Ersoy olduğu öğrenildi. Bina için biçilen 108 milyonu vermeye hazır olan ünlü sanatçı, işlemleri gerçekleştirmek için harekete geçti.

Gayrimenkul yatırımları ile bilinen Bülent Ersoy'un apartmanı almak için görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi. 

Bülent Ersoy

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Ersoy ticari zekası yüksek bu apt boşuna almaz bilir işini
    Cevapla
  • erdem değer 1 yıl önce Şikayet Et
    desenize o apartman artık Masumlar Apartmanı değil...
    Cevapla
  • Mahmut Akar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Beyin alamayacağı tek şey ömür, bin yıl yaşamak isterler ama nafile.
    Cevapla
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda ilk asansör pera otel ilk kalerufer yıldız sarayında yapıldı
    Cevapla
  • Ömer F. 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğrudur, ama haberde zaten ilk kez asansör ve kalorifer kullanılan yer değil bir apartmanda ilk kez kullanıldığı belirtiliyor
    Cevapla
  • serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    bülent hanım vardır 1 milyarınız şimdi
    Cevapla
  • Bayroreis 1 yıl önce Şikayet Et
    Nnaapicaanki borç mu isticen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR