SURVİVOR KİM ELENDİ? | Survivor 2022 All Star'da bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? SMS sonucu...

SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasında haftanın eleme konseyi belli oldu. Ünlüler takımından Sude ile Ayşe, Gönüllüler takımından Hikmet ile Berkan eleme adayı oldu. Uzunca bir süredir eleme potalarında yer alan Evrim, performansıyla bu hafta eleme adayı olarak gösterilmedi. Diğer taraftan, Acun Ilıcalı'nın açıkladığı SMS sonuçları da bir hayli merak edildi. İşte, haftanın öne çıkan gelişmeleri...

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2022 13:12 GÜNCELLEME 25.05.2022 13:12 HAYAT
SURVİVOR KİM ELENDİ? | Survivor 2022 All Star'da bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? SMS sonucu...
SURVİVOR KİM ELENDİ? | Survivor 2022 All Star'da bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? SMS sonucu...

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler yarışması, finale yaklaşılırken iki takım arasındaki rekabete sahne oluyor. Dokunulmazlık oyunlarında kıyasıya mücadele eden takımlar, haftayı 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamladı. Bu sonuçla beraber her iki takım da 2'şer aday göstermişti.

Gönüllüler takımında ilk aday Berkan olurken, ikinci aday olarak Hikmet'in adı yazıldı. Ünlüler takımının eleme konseylerinde de Ayşe ve Sude'nin isimleri çıktı. Pazartesi günü eleme potasının belli olmasıyla birlikte SMS oylamasına geçildi. Bu etapta, 4 yarışmacı adada kalabilmek için konuşmalar yaptı. Peki, Survivor All Star'da bu hafta kim adaya veda etti?

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor 2022 All Star yarışmasında bu haftanın elenen ismi Sude Burcu oldu. Programın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, TV8 kanalında adaya veda eden ismi paylaştı. Oylama işlemleri tamamlandığı için Salı akşamı, yani bugün sadece eleme konseyi yapıldı. Adaya veda eden isim de son bölümde belli oldu.

Survivor Berkan ve Hikmet

DOKUNULMAZLIK OYUNLARI VE ELEME ADAYLARI

Uzunca bir süredir dokunulmazlık oyunlarında başarısız sonuçlar alan Gönüllüler takımı, bu hafta iki galibiyet alarak geleceğe yönelik olumlu sinyaller verdi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı, ikinci dokunulmazlığı Gönüllüler; üçüncü dokunulmazlığı Ünlüler ve dördüncü oyunu da Gönüllüler kazandı. Eleme konseylerinde sırasıyla Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude'nin isimleri çıktı. Bu akşam, bu dört yarışmacıdan biri adaya veda edecek.

SUDE: "ADAY BEN OLDUM..."

Yarışmaya Gönüllüler takımında başlayıp oyuncu değişimi bölümünde Ünlüler takımına geçen ve bu haftanın son eleme adayı olan Sude: "Tabii ki üzgünüm. Bir oyun kaybettik ve aday ben oldum. Ama hiç kimseye kırgın değilim. Bu zor şartlarda bile kazanabilmek zor olan bence. 4,5 ay. Dile kolay. Ortalama 130 gün yapıyor. Annemin ve babamın ses tonunu ve yüzünü hatırlayamıyorum artık. Elimden gelen her şeyin fazlasını veriyorum" diye konuştu.

Sude elendikten sonra: "Çok üzgünüm. Ama bir o kadar da gururlu ve mutluyum. Elimden gelen her şeyi yaptım. Burayı çok seviyorum" dedi.

Survivor Sude

BERKAN: "RİSKLİ BİR SÜREÇ..."

Programın ilk haftalarında "Performans Birincisi" unvanı seçilen Berkan, Gönüllüler takımında eleme adayı olarak gösterilmişti. Berkan, SMS oylaması esnasında: "Acun Ağabey, riskli bir süreç. Riskli bir pota. Hepimiz kalmak istiyoruz. Hepimiz buraya kolay gelmedik. Bu hafta 2 oyun aldık, 2 oyun verdik ve yüzde 50'lik durum elde ettik. Takımımdan memnunum." ifadelerini kullandı. 

Survivor Berkan

AYŞE: "BURADAKİ HEDEFLERİMİZİN, AMAÇLARIMIZIN..."

Yarışmaya sonradan dahil olup tıpkı Sude gibi önce Gönüllüler takımında, sonra Ünlüler takımında mücadele eden Ayşe, haftanın 2'nci eleme adayı olmuştu. Ayşe yaptığı açıklamada: "Arkadaşlarımın ikisi de çok güzel konuştu. Buradaki hedeflerimizin, amaçlarımızın ne olduğunu söyledi. Ben de iki takım için varımı yoğumu verdim. Sesimin sonuna kadar bağırdım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Takım ruhuyla hareket ettiğimi düşünüyorum" dedi. 

HİKMET: "SURVİVOR'A GELDİĞİM ZAMAN..."

Bu haftaya "Performans Birincisi" olarak başlayıp üçüncü eleme konseyinde aday olarak çıkarılan Hikmet: "Survivor'a geldiğim zaman sakatlığımdan ötürü çok hazır gelemedim. İlk geldiğimde baya kiloluydum. Adaya geldiğimde neredeyse kumda 15-20 kilometre koşarak, suyun içerisinde 5-6 saat kalarak zayıflamaya çalıştım ve zayıfladım. Uzun zamandır oyunlarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ada hayatımın çok iyi olduğunu düşünüyorum." açıklamasında bulundu. 

SMS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Survivor'da bu haftanın eleme konseyi öncesinde SMS oylaması yapılmıştı. Acun Ilıcalı, günün ilerleyen saatlerinde en az oyu alan adayı açıkladı. Buna göre, en az oyu alan yarışmacı Sude Burcu oldu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR