MasterChef Türkiye yeni sezonu ne zaman başlıyor? Jüri değişikliği yapıldı mı?

Son 4 sezondur TV8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye programının bu yıl 5'nci sezonu ekrana geliyor. Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yılki Hasan Biltekin ile Eren Kaşıkçı arasındaki finali Eren kazanmış ve 2021-22 sezonunun şampiyonu olmuştu. Peki, MasterChef Türkiye yeni sezonu ne zaman başlıyor? Dahası jüri üyeleri arasında değişiklik yapılıp yapılmayacağı da merak edilenler arasında. İşte, MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu hakkında merak edilenler...

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2022 13:49 GÜNCELLEME 23.06.2022 13:49 HAYAT
MasterChef Türkiye yeni sezonu ne zaman başlıyor? Jüri değişikliği yapıldı mı?
MasterChef Türkiye yeni sezonu ne zaman başlıyor? Jüri değişikliği yapıldı mı?

Survivor ile beraber TV8 kanalının en çok takip edilen programları arasında yer alan MasterChef Türkiye, bu yıl 5'inci sezonuna hazırlanıyor. İlk kez 2018'de yayınlanan program, seyirci nezdinde ilgi görünce 2019, 2020 ve 2021-22'de de ekrana gelmişti. Bu kez kanal yönetimi, 2022-23 sezonu için son hazırlıklarını tamamladı. Bir süre önce programın katılımcıları için başvurular yapılmış, programın belirlediği bir mekanda seçmeler yapılıyordu. Bu seçmelerdeki çekimlerin tamamlanmasıyla beraber programın çıkış tarihi duyuruldu. Peki, MasterChef Türkiye yeni sezonu ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihleri dışında jüri üyelerinde değişiklik yapılıp yapılmayacağı da merak edilenler arasında. İşte, MasterChef Türkiye 2022-23 sezonu hakkındaki tüm bilgiler...

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ SEZONUNUN BAŞLANGIÇ TARİHİ

TV8 kanalında yayınlanan tanıtım fragmanında MasterChef Türkiye 2022-23 sezonunun 1 Temmuz Cuma günü başlayacağı duyuruldu. Survivor All-Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasının tamamlanmasıyla beraber bu kez MasterChef Türkiye programına geçilecek. Ancak bu yarışmanın hangi günlerde ve saat kaçta başlayacağına dair şimdilik bir açıklama yapılmadı.

MasterChef Türkiye yeni sezon tanıtımı

JÜRİ ÜYELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI MI?

MasterChef Türkiye'de 2021-22 sezonunun sona ermesiyle beraber ünlü jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın ayrılacağı iddia edilmişti. Basında çıkan haberlerde Mehmet Şef'in Acun Ilıcalı'dan revize istediği, taraflar arasında anlaşmazlık yaşandığı öne sürülmüştü. Hatta Ömür Akkor, CZN Burak ve Arda Türkmen gibi ünlü isimlerin adı ortaya atılmıştı. Fakat yeni yayınlanan tanıtım fragmanında Mehmet Şef de yer alıyor. Programın diğer şefleri Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna da 2022-23 sezonunda görev alacak. Yani, MasterChef Türkiye 2022-23 sezonu için herhangi bir jüri değişikliğine gidilmedi.

MasterChef Türkiye şefleri: Mehmet Yalçınkaya (Soldaki), Danilo Zanna (Ortadaki), Somer Sivrioğlu (Sağdaki)

MASTERCHEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI

Türkiye'de ilk kez 2011 yılında Show TV'de yayınlanan MasterChef Türkiye programı, 2018'den bu yana TV8'de ekrana geliyor. Programın 2011'deki versiyonunu Muzaffer Şenduran şampiyonlukla tamamlarken, 2018'i Uğur Karadaş; 2019'u Cemre Uyanık, 2020'yi Serhat Doğramacı ve geçtiğimiz yılı (2021-22) Eren Kaşıkçı birincilikle sonuçlandırdı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR