Sınırları Türkiye'yi aşan Nusret paraya para demiyor! Londra'da açtığı restoran 152 milyon TL...

Kasaplıktan restoran işletmeciliğine kadar yükselen ve ünü Türkiye sınırlarını aşan Nusret'in Londra'da açtığı restoran pahalı menüsüyle tartışmalara sebep olmuştu. Ünlü ismin İngiltere'nin başkentinde açtığı restoranın son 4 aylık kazancı ağızları açık bıraktı...

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2022 12:22 GÜNCELLEME 14.08.2022 13:32 HAYAT
Sınırları Türkiye'yi aşan Nusret paraya para demiyor! Londra'da açtığı restoran 152 milyon TL...
Sınırları Türkiye'yi aşan Nusret paraya para demiyor! Londra'da açtığı restoran 152 milyon TL...

Kendine has sunumlarıyla önce Türkiye'de ardından dünyada adından sıkça bahsettiren Nusret'in 27 restoranı bulunuyor. Son olarak yaptığı atılımla bir çok yerde restoran açan ünlü ismin Londra'daki yeni restoranın menüsündeki fiyatlar tepki toplamıştı. Menüsünde 700 sterline kadar yiyecek olan Nusret'in son 4 ayda yaptığı kazanç ise ağızları açık bıraktı. Dallas, New York, Miami, Riyad, Mykonos gibi yerlerde restoran açan ünlü şefin Boston'da açtığı restoran ihlal sebebiyle açtıktan kısa bir süre sonra kapatılmıştı. Turizm açısından en çok ziyaret edilen şehirlerin başında gelen Londra'da açılan restoranın yaptığı kar ortaya çıktı...

Son 4 Ayda 152 Milyon TL Kazandı

Türk işletmeci, Nusret Londora'da açılan restoranı son dört ayda tam 7 milyon sterlin kazanç sağladı. Bu ücret 152 milyon TL'ye denk gelirken Nusret-Et adıyla faaliyetlerini sürdüren restoran menüsündeki pahalı yiyecekler sebebiyle tartışmaya sebep olmuştu.

Londra'da birçok restoranın ekonomik açıdan zorlandığı bilinirken Nusret sadece 4 ayda 7 milyon sterlinlik satış yaptı. Restoran bu süre zarfında 2,24 milyon sterlin kar etti. Londra'nın en lüks semtlerinden birisi olan Knightsbridge'te bulunan restoran yüksek fiyatlı menüsü ile biliniyor.

Türkiye'de 10 Şubesi Bulunuyor!

Dünyanın çeşitli ülkelerinde faaliyetlerini sürdüren Nusret'in Türkiye'de son dönemde yaptığı yatırımlarla şube sayısını 10'na yükseltti. Ünlü şefin Etiler, Bebek, Nişantaşı, Kanyon, İstinye Park ve Fatih'teki restoranlarına özellikle yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor. Bunun dışında Nusret'in  turizm denilince ilk akla gelen Muğla ve Bodrum'da da restoranları bulunuyor.

 

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • İsmail alkılıç 1 yıl önce Şikayet Et
    Yolu açık olsun,biz nusrettin yolunu bilmeyiz.yiyene afiyet olsun.adam dünyaya tanıttı kendini
    Cevapla
  • nihat 1 yıl önce Şikayet Et
    kanlı kanlı bedava olsa yenmez
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. Bu tür dünya çapındaki markalara ihtiyacımız var. Nusret gibi yatırımcılar desteklenmeli.
    Cevapla
  • hikmet kıran 1 yıl önce Şikayet Et
    onların markaları dünyayı sömürebilir her türlü reklam algı vs ile kendi markalarını özendirirler kfc. mc danıls coca cola vs.. ama bir türk gıda restoran markası ortaya çıkar onların ülkelerinde büyümeye para kazanmaya başladımı gözleri döner bakın burdan yazıyorum çok değil altı ay sonra bu nesrete iftira vergi kaçırma vs gibi çeşitli iftiralar atıp önünü kesecekler.. bizzat ingiliz veya amerika..
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun Nusret... Kıskananlar Çatlasın... :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR