Bayhan çocukluk anısını anlatırken gözyaşlarına zor hakim oldu: "Çaresiz gözüküyordum"

Popstar Türkiye yarışmasıyla ününe ün katan Bayhan Gürhan, katıldığı bir programda çocukluğuyla ilgili oldukça dramatik bir anısını anlattı. "Çaresiz gözüküyordum" diyen Bayhan, gözyaşlarını tutmakta güçlük çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2022 12:38 GÜNCELLEME 04.10.2022 12:38 HAYAT
Bayhan çocukluk anısını anlatırken gözyaşlarına zor hakim oldu: "Çaresiz gözüküyordum"
Bayhan çocukluk anısını anlatırken gözyaşlarına zor hakim oldu: "Çaresiz gözüküyordum"

Popstar Türkiye'deki performansıyla ve hikayesiyle uzunca bir süre gündemde kalan ve yarışma sonrası müzik sektörüne atılan Bayhan Gürhan, bu kez çocukluk döneminde yaşadığı bir anıyla öne çıktı.

Haberler.com'un YouTube kanalına konuk olan ünlü şarkıcı, Gökay Kalaycıoğlu'nun "Haber Bahane" programında kameraların karşısına çıktı. 

Bayhan

Kalaycıoğlu'yla yaptığı söyleşide müzik kariyerini ve hayat öyküsünü konuşan sanatçı, program boyunca duygusal açıdan zor anlar yaşadı. Özellikle "Çocukken tacize uğradın mı?" sorusu sanatçıyı derinden etkiledi. Bayhan'ın cevabı ise en az soru kadar dikkat çekiciydi.

"YELTENENLER OLDU TABİİ..."

Milyonlarca kişinin dinlediği şarkıları piyasaya süren Bayhan, oldukça dramatik "taciz" temalı soruya şu cevabı verdi:

"Yeltenenler oldu tabii. Çocuğuyum ya çünkü. Çaresiz gözüküyorum ama üstüm hep dolu gezerdim. Bilirdim bazı şeyleri. Zaten sokaklarda büyüdüm ben. Adana'da evimiz varken de biz hep sokaklardaydık.

Şahan Gökbakar'a tepkiler çığ gibi! Yaptığı bağışı paylaştı, bir elin verdiğini milyonlar gördüŞahan Gökbakar'a tepkiler çığ gibi! Yaptığı bağışı paylaştı, bir elin verdiğini milyonlar gördü

Bu hani meyve bıçakları vardı ya. Gidip bıçakçının birine biletmiştim. O şekilde kaldım sokaklarda. Bazen kimlik kontrollerinde polisler benden alırdı onu. Sonra başka bir yerden bulup yine alırdım kendime. 

Sokakta yatıyorsun. Başka insanlar var sokaklarda. Kötü amaçlı insanlar da var. Başına her şey gelebilir. Kendini savunmak zorundasın. Ben kendimi savundum her zaman, her şekilde. Yeltenenler olduysa da amacına ulaşamadı."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR