Havalimanında el konulan parfümlere ne oluyor?

Televizyonun en çok takip edilen programı MasterChef Türkiye'de bu hafta İstanbul Havalimanı'ndaki bölüm ekrana geldi. Somer Şef'in bir yetkiliye "Havalimanında alınan parfümler nereye gidiyor?" sorusu ise çok konuşuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2022 16:31 GÜNCELLEME 09.10.2022 16:31 HAYAT
Havalimanında el konulan parfümlere ne oluyor?
Havalimanında el konulan parfümlere ne oluyor?

TV8'de bu yıl 5'inci sezonuna başlayan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü İstanbul Havalimanı'nda geçiyor.

İlkay Gündoğan'ın eşi, Manchester'ı karıştırdı! Yemeklere yaptığı yorum tepki topladıİlkay Gündoğan'ın eşi, Manchester'ı karıştırdı! Yemeklere yaptığı yorum tepki topladı

Mavi ve Kırmızı takımın yarışmacıları, haftanın dokunulmazlık oyununda birbirine üstünlük kurmaya çalışırken havalimanı yetkilileri de ortaya çıkan tabakları değerlendiriyor.

Somer Şef

Öte yandan programın ünlü jürisi Somer Şef'in bir yetkiliye yönelttiği "parfüm" temalı soru çok konuşuldu. Yetkili de binlerce kişinin merak ettiği o soruyu cevapladı.

PARFÜMLER NEREYE GİDİYOR?

Bilindiği üzere ülkemizdeki ve dünya genelindeki havalimanlarında yolcuların valizlerinde tespit edilen parfümlere el konuluyor.

Somer Şef, MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde yetkiliye hitaben: "Sormazsam çatlarım. Parfümler nereye gidiyor?" sorusunu yöneltti.

Havalimanı yetkilisi

Yetkili de "Hepsini imha ediyoruz" cevabını verdi. Bu cevabın üzerine Somer Şef, "Öğrendiğim iyi oldu" dedi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • cesaret 1 yıl önce Şikayet Et
    İmha edilmesi doğru değil yalan, ekonomiye kazandırılabilir. Toptan fiyatına havaalanında yada direk parfüm şirketlerine satılabilir barkodlanıp..
    Cevapla
  • ali velioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet satsın yardım kuruluşlarına parasını versin
    Cevapla
  • Muhalif58 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne imhası hepsi el altından satılıyor..hemde gümrük malları diye ...özellikle ikinci el pazarları ve bazı firmalar bunları satıyor ..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR