Hadise'nin pastasının fiyatı dudak uçuklattı! Adeta 37 yılın acısını çıkardı...

Boşandıktan sonra işlerine tam gaz devam eden Hadise, 37'inci yaş gününü bir parti eşliğinde kutladı. Doğum gününe ihtişamlı pasta damga vurdu. 3 katlı pastanın fiyatını duyan 'Yok artık' dedi. İşte Hadise'nin doğum günü pastasına ödediği ücret...

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2022 09:13 GÜNCELLEME 26.10.2022 09:13 HAYAT
Hadise'nin pastasının fiyatı dudak uçuklattı! Adeta 37 yılın acısını çıkardı...
Hadise'nin pastasının fiyatı dudak uçuklattı! Adeta 37 yılın acısını çıkardı...

Geçtiğimiz günlerde İş insanı Mehmet Dinçerler ile olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise 37'inci yaşını büyük bir partiyle kutladı. Partinin en çok konuşulan konularından biri ise doğum günü pastasının fiyatı oldu. 

22 Ekim'de 37'inci yaşına merhaba diyen Hadise, sevenlerinin erken doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Partiye, Seda Sayan, Çağlar Ökten, Faik Öztürk gibi isimler de katıldı. Partide en göz dolduran şey de şüphesiz doğum günü pastası oldu.

Dünyanın en zengin Türk'ü belli oldu! Dünyadaki sıralaması...Dünyanın en zengin Türk'ü belli oldu! Dünyadaki sıralaması...

Hadise'nin 3 katlı pastası, adeta göz doldurdu. Pastanın üzerinde ve yanında ise, içinde Hadise'nin fotoğrafının yer aldığı resim çerçeveleri ise dikkat çekti. 

Hadise partide çekilen fotoğrafı paylaşıp altına ise şu notu düştü:

İyi ki doğdun ben. Fenomen olarak bir kadınım. Olağanüstü kadın, bu benim. 

Masterchef'e damga vuran Yasin Obuz yeni işiyle gündemde! Kazandığı para...Masterchef'e damga vuran Yasin Obuz yeni işiyle gündemde! Kazandığı para...

PASTA TAM 15 BİN LİRA 

TV8'in 2. Sayfa programında verilen bilgiye göre, Hadise'nin geceye damga vuran doğum günü pastasının fiyatı 15 Bin Türk Lirası. Sosyal medyada yankı bulan pastayı bazı kullanıcılar bir pasta için ödenen bu rakamı abartılı buldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • minik icardi 5 ay önce Şikayet Et
    Sevmiyo nasıl tutmaz ya? Klip de güzel ama şarkı çok güzel diyorum, neden Spotify, Apple listelerine giremedi? 2 3 radyo listesinde de aktif ama Kral Pop'da yok!
    Cevapla
  • diloşeyfc 7 ay önce Şikayet Et
    Hadisecigimi seviyorum 4 gün sonra çıkacak şarkıyı bekleyin siz feryat 2.0
    Cevapla
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllık vergisi bile bu paradan daha az.
    Cevapla
  • TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    maliyeti en kralı olsa 2 bin tl etmez bile..
    Cevapla
  • ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    2 bin desen almazdı ki.. bence 200 bin deseydi bile alırdı ne oldum delisi bunlar. 40 yıl sonra da izlersiniz bir zamanların ünlüsü perişan halde diye haberlerini..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR