Pınar Deniz dalga konusu oldu! "Hukuk okumadan avukat rolü yapınca..."

Yargı dizisindeki Ceylin karakteri ile üne kavuşan Pınar Deniz'in ödül konuşması sosyal medyada gündem oldu. Dünyayı kurtarmak için oyuncu olduğunu açıklayan Pınar Deniz ile hem dalga geçildi ve hem de tepki verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2022 08:12 GÜNCELLEME 06.12.2022 08:12 HAYAT
Pınar Deniz dalga konusu oldu! "Hukuk okumadan avukat rolü yapınca..."
Pınar Deniz dalga konusu oldu! "Hukuk okumadan avukat rolü yapınca..."

Şimdilerde Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı. Ödül konuşmasında 'dünyayı kurtarma' hedeflerinden bahseden Pınar Deniz sosyal medyanın diline dolandı.

Pınar Deniz

4 Aralık Pazar akşamı 48. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü ise Pınar Deniz aldı. Ödülünü aldıktan sonra Pınar Deniz şu konuşmayı yaptı:

İzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim.

Pınar Deniz kimdir ve aslen nerelidir? Yargı 'Ceylin' Pınar Deniz’in asıl mesleği ne? Pınar Deniz kimdir ve aslen nerelidir? Yargı 'Ceylin' Pınar Deniz’in asıl mesleği ne?

SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLDU

Oyunculuk ile dünyayı kurtarma hedefini ilişkilendiren Pınar Deniz'in bu sözleri sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Pınar Deniz'in bu konuşmasına hem tepki gösterdi hem de dalga geçti. İşte o yorumlardan bazıları:

  • Sınırda nöbet bekleyenler değil, şovmen sen kurtarıyorsun ülkeyi kesinlikle. Gerçek hayatta da böyle. İşin şov kısmını başaranlar görünüyor sadece, gerçekten iş yapanlar değil.

  • Çok saçmaydı, izlerken utandım.

  • Bence oyuncu olmak dünyayı kurtarmaz. Ama işini hakkıyla yapmak dünyayı kurtarır. 

  • Ya bu ünlülerin metroya binme olayı, tamamen yabancılar yapıyor diye. Yoksa evlerine falan çok uzak bunların metro istasyonları.

  • Hukuk Fakültesi'nin ilk yılında dünyayı değil de en azından ülkeyi düzelteceğimize inanırdık. Okulun ikinci yılında ise mezun olsak yeter derdik. Pınar Deniz Hanım, hukuk okumadan avukat rolü yapınca bir şeyleri değiştireceğini sanmış olabilir. 

  • Ünlüler duygusal konuşacağım, edebiyat yapacağım diye saçmalayın lütfen ya. Pınar Deniz'in konuşmasından bir şey anlayan var mı? Gerçekten çocukların kaçırılması ile senin ünlü olmanın, Altın Kelebek almanın ne alakası var? 

Kim Milyoner Olmak İster'de ender görülen olay! Milyonluk soruya ulaştıKim Milyoner Olmak İster'de ender görülen olay! Milyonluk soruya ulaştı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten amaç konuşma yapmak değil, gündem olmaktı. Başardı mı, evet başardı. Reklamın iyisi - kötüsü olmaz.
    Cevapla
  • ADANALI ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    chp zihniyeti...çünkü işin içinde samimiyetsizlik, özenti, yalan ve çalma var...
    Cevapla
  • Hyr 1 yıl önce Şikayet Et
    adalet gönül meselesi. hukukçu olup hırsızın yardımcısı olan da var.
    Cevapla
  • Milletin Avukatı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini kurtarsında..
    Cevapla
  • okay 1 yıl önce Şikayet Et
    kurtardınmı bari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR