Kenan Işık uyandı mı? Son sağlık durumu...

Yaklaşık 8 sene önce komaya giren Kim Milyoner Olmak İster'in efsane sunucusu Kanan Işık'ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir bilgi geldi. Uzun yıllar boyunca Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğunu üstlenen Kenan Işık hakkında açıklama yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.01.2023 16:52 GÜNCELLEME 25.01.2023 17:44 HAYAT
Kenan Işık uyandı mı? Son sağlık durumu...
Kenan Işık uyandı mı? Son sağlık durumu...

Ünlü sunucu ve gazeteci Kenan Işık'ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. 2014'ten beri yaşam destek ünitesine bağlı olan Kenan Işık'ın ailesinden yeni bir açıklama geldi.

Birçok dizi ve filmde yer alan, çok sayıda programda da sunuculuk yapan Kenan Işık 2014'te, bir spor sonrası girdiği saunada fenalaşmış ve yere yığılmıştı. Bunun ardından 4 saatlik bir ameliyat geçiren Işık o günden beri komada ve tedavisi devam ediyor.

Kim Milyoner Olmak İster'in efsane sunucusu Kenan Işık'ın son durumu ise bir hayli merak edildi. Sosyal medyada öldüğü haberleri de yer aldı. Bunun üzerine Kenan Işık'ın ailesi tarafından bir açıklama yapıldı. 

Kenan Işık'ın durumunda henüz bir değişikiik yok. 

KAYNAK : haberler.com
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin ınşallah
    Cevapla
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimden acil şifalar diliyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah avil şifalar versin.
    Cevapla
  • Öktem 1 yıl önce Şikayet Et
    Değerli insan ve sunucu
    Cevapla
  • abdulkadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah tez günde rahmet eylesin ölüm rahmettir ve hastalığı ona günahlarına keffare olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR