Alp Kırşan ölüm haberini verdi! Acı gününü böyle duyurdu

Survivor sunucusu ve oyuncu Alp Kırşan'ın babası hayatını kaybetti. Alp Kırşan acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 15.12.2022 13:34 GÜNCELLEME 15.12.2022 13:34 HAYAT
Alp Kırşan ölüm haberini verdi! Acı gününü böyle duyurdu
Alp Kırşan ölüm haberini verdi! Acı gününü böyle duyurdu

2002'den beri televizyon ekranlarından tanıdığımız Alp Kırşan babasını kaybetti. Ünlü sunucu, kendisine yıkan bu haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Bodrum'da yaşamını sürdüren Alp Kırşan, babası Erdinç Kırşan'ın ölüm haberi ile yıkıldı. Acı gününde ise duygusal bir paylaşım yaptı. İşte Alp Kırşan tarafından yapılan o paylaşım:

Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor. Bugün 20.30'da maalesef hayata gözlerini yumdu. Cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılacaktır.

ZEYNEP KIRŞAN DA PAYLAŞIM YAPTI

Alp Kırşan'ın eşi Zeynep Kırşan da Erdinç Kırşan'ın vefatı ile ilgili paylaşım yaptı. Oyuncu Zeynep Kırşan ise şunları ifade etti:

Nurlar içinde uyu güzel babam. Teşekkür ederim beni bu kadar güzel sevdiğin için... Şimdiden özlemle...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR