Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor 2023'ün yarışmacıları belli oluyor

Acun Ilıcalı Survivor 2023'e dahil olan 3 ismi daha izleyici ile paylaştı. Böylece, heyecanla beklenen Survivor'un 7 yarışmacısı belli oldu. İşte, TV8'de ekranında seyirci ile buluşacak olan Survivor'a katılan o isimler...

ABONE OL
GİRİŞ 26.12.2022 11:12 GÜNCELLEME 26.12.2022 11:12 HAYAT
Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor 2023'ün yarışmacıları belli oluyor
Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor 2023'ün yarışmacıları belli oluyor

Survivor'un yapımcısı ve sunucusu aynı zamanda da TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Survivor 2023 kadrosunu açıklamaya başladı. Acun Ilıcalı, yaptığı son paylaşımla Survivor'un 5'inci, 6'ıncı. ve 7'inci yarışmacısını açıkladı. 

Survivor'un yeni yarışmacılarını ise Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Sevgili Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman Survivor 2023 kadrosuna dahil oldular. Hepsine başarılar dilerim" denildi. 

Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor ne zaman başlıyor? Yeni sezon formatı...Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor ne zaman başlıyor? Yeni sezon formatı...

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, manken ve oyuncu Seçkin Piriler ve oyuncu Cansu Tuman Survivor 2023'e transfer oldu. Zeynep Naz Alkan, en son Çılgın Dersane filminde de rol alan Seçkin Piriler ve en son Teşkilat dizisinde boy gösteren Cansu Tuman 2023'te Survivor'da yarışmacı olarak yer alacak. 

Yemin'de 'Feride' neden ayrıldı? Yemin'den ayrılan Cansu Tuman kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nereli? Cansu Tuman kimdir ve kaç yaşındadır? Cansu Tuman aslen nereli? Oynadığı diziler

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • öneri 1 yıl önce Şikayet Et
    merve boluğuru da alın terapi gibi gelsin kızcağıza evlilikten yana yüzü gülmedi.Renk katacaktır.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahirette bize verilen ömrü nerede nasıl geçirdiğimiz sorulacak..Ve maalesef 3-5 milyonumuz diyecek ki günde 4 saat acunun yarışmalarını izledim..Vayki vay halimize.
    Cevapla
  • emre 1 yıl önce Şikayet Et
    çok merak ediyorduk
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Milyonlarca Günahları boynuna takıp buradan gitmeden uyanalım. Allah sana hidayet versin
    Cevapla
  • BeYzAdE 1 yıl önce Şikayet Et
    Gökkuşağı renklerini içimize sokmaya çalışmaktan vazgeçin artık..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Harbi +1
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR