Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortalığı birbirine kattı iddiası! Miras paylaşımı mahkemeye intikal etti

Haziran 2022'de aramızdan ayrılan Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı. Cüneyt Arkın'ın el yazısı ile bıraktığı vasiyeti ortalığı fena karıştırdı. İtiraz mahkemeye sunuldu. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2023 17:17 GÜNCELLEME 16.01.2023 13:54 HAYAT
Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortalığı birbirine kattı iddiası! Miras paylaşımı mahkemeye intikal etti
Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortalığı birbirine kattı iddiası! Miras paylaşımı mahkemeye intikal etti

Türk sinemasının unutulmaz simaları arasında yer alan Cüneyt Arkın vefatının ardından, çocuklarının miras kavgası ile gündeme geldi. Vefatından 6 ay sonra gün yüzüne çıkan vasiyeti Cüneyt Arkın'ın çocukları arasında anlaşmazlığa sebebiyet verdi.

Cüneyt Arkın'ın 14 Nisan 2009'da kendi el yazısı ile yazdığı vasiyetnamesi aylar sonrasında ortaya çıktı. Ortaya çıkan vasiyetname İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde aileye açıklandı.

Cüneyt Arkın kimdir ve nerelidir? Gerçek adı ve asıl mesleği ne? Cüneyt Arkın'ın ölüm nedeni...Cüneyt Arkın kimdir ve nerelidir? Gerçek adı ve asıl mesleği ne? Cüneyt Arkın'ın ölüm nedeni...

Cüneyt Arkın

CÜNEYT ARKIN'IN VASİYETİ

Açıklanan vasiyetnamede, Cüneyt Arkın'ın Beşiktaş Levent'teki gayrimenkulünü eşi Betül Cüreklibatır, oğulları Murat ve Kaan Polat Cüreklibatır'a paylaştırdı. İlk evliliğinden dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır'a ise bir şey bırakmadı. 

Bunu öğrenen Filiz Cüreklibatır durumu kabullenmedi ve mahkemeye itiraz etti. Konuya ilişkin yasal süreç hala devam ediyor. 

Betül Cüreklibatır kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cüneyt Arkın eşi Betül Cüreklibatır biyografisi...Betül Cüreklibatır kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cüneyt Arkın eşi Betül Cüreklibatır biyografisi...

Cüneyt Arkın ve eşi Betül Hanım

1968'DEN SONRA HİÇ GÖRÜŞMEMİŞ

Cüneyt Arkın'ın, Güler Mocan ile yaptığı ilk evliliğinden olan Filiz Cüreklibatır ile yıllardır görüşmediği öğrenildi. Alınan bilgiye göre, Filiz Cüreklibatır, annesi Güler Mocan ve babası Cüneyt Arkın 1968'de boşandıktan sonra babası ile bir daha hiç görüşmedi. 

Güler Mocan kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan'ın mesleği...Güler Mocan kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan'ın mesleği...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 87 TÜMÜ
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    “Allah, öpücüğe varıncaya kadar her husûsta, çocuklar arasında adâletli davranmanızı sever.” Hadis-i Şerif
    Cevapla
  • Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Cuneyt abi birşeyi de yokmuş ne abi Nurlar içinde uyu seviliyorsun...Mekanın cennet olsun...
    Cevapla
  • Akcay 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten alti ustu bi ev kalmis. Bildigim kadariyla yarisi esine kalio. Diger yarisi da esi ve cocuklari arasinda esit paylasilio. Yani reddilen cocuk 1/8 alıo. Alma daha iyi. Belki ihtiyacı olduğu için degildir. Kardrslerine karşı bi tavırdır sadece. Kim bilir
    Cevapla
  • Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Yanlış biliyorsunuz
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    kızın anası suçludur düşman etmiştir onu
    Cevapla
  • fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir atanın Mutlak hakkıdır miras paylaşımı, kimse karışamaz, üstüne laf söyleyemez. yok şöyle paylaştır vs dünya malı vs değil ata nasıl rıza gösteriyorsa öyle paylaşılır. mahkemeye vs de gidilmez.
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Fahri bey, mirası ata paylaştıramaz Çünkü Allah paylaştırdı kur'anda. ata ancak ölmeden önce malını dilediği gibi kullanır. ister hibe eder ister satar ona da miras denmez. Öldükten sonrasına da varislerine vasiyet yazamaz. İslam hukuku bunu kabul etmiyor. yalan yanlış bilgilerle milletin kafasını bulandırmayın.
    Cevapla
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Durumu öğrenen Hz.Peygamber (asm): “Başka çocukların da var mı?” diye sordu. “Evet!” cevabı üzerine, “Aynı şekilde bütün çocuklarına hibede bulundun mu?” diye sordu. Babam: “Hayır!” deyince, “Allah'tan korkun, çocuklarınız husûsunda âdil olun!” dedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR