Yıldız Tilbe'den ağızları açık bırakan vasiyeti: Cenazeme gelirse taşlayın!

Yıldız Tilbe vasiyetini sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Cenaze töreninde bir politikacının bile olmamasını isteyen ünlü sanatçı ağızları açık bırakan sözlere imza attı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2023 14:13 GÜNCELLEME 24.02.2023 14:13 HAYAT
Yıldız Tilbe'den ağızları açık bırakan vasiyeti: Cenazeme gelirse taşlayın!
Yıldız Tilbe'den ağızları açık bırakan vasiyeti: Cenazeme gelirse taşlayın!

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, yine ardından çok konuşulan bir açıklama ile gündeme geldi. Şarkıcı Tilbe, ölümünden sonraki isteklerini dile getirdi. Cenaze töreniyle ilgili detay oldukça dikkat çekti.

Sık sık düşünceleriyle gündem olan Yıldız Tilbe bu kez de adeta vasiyetini ilan etti. Ünlü müzisyen, cenazesine hiçbir siyasetçinin gelmemesini istedi. Eğer cenaze törenine herhangi bir siyasetçi gelirse, insanların o siyasetçiyi taşlamasını istediğini dile getirdi. 

Yıldız Tilbe nereli? Yıldız Tilbe kaç yaşında? Yıldız Tilbe şarkıları...Yıldız Tilbe nereli? Yıldız Tilbe kaç yaşında? Yıldız Tilbe şarkıları...

Yıldız Tilbe

İşte Yıldız Tilbe'nin twitter hesabı üzerinden yaptığı o açıklama: 

Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin. Buradan size söyleyeyim vasiyet olarak avukatıma da bırakacağım. Öldüğüm zaman cenazeme 1 tane politikacı, siyasetçi istemiyorum, gelmesinler. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın. Gitmezlerse ben kalkarım Allah'ın izniyle, belki birkaçını da götürürüm. Hiçbirini İstemiyorum.

Tilbe, ayrıca bu vasiyetini avukatlarına da bildireceğini dile getirdi. Ağızları açık bırakan bu ifadeler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 158 TÜMÜ
  • Aysun 3 ay önce Şikayet Et
    Bütün siyasetciler sana Kurban olsun Yildizim ❤️❤️
    Cevapla
  • Dizine dursun 6 ay önce Şikayet Et
    Yıldız Tilbe'nin albümün açılış şarkısı "Ummadığım Anda " iyi bir şarkı , dinamik bir slow dinliyoruz Albümde dikkatleri çeken "Aşk Laftan Anlamaz ki" otantik ögeler taşıyan bir slow şarkı olarak dikkatleri çekerken ,
    Cevapla
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Abla resmen harikiri yapmışsın yaa ! :))
    Cevapla
  • Hsyn 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset kurumunu yıpratmak doğru değildir!!! Sevmediğimiz çok siyasetçi olmasına rağmen... Emek verenlere selam olsun...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüh çok istiyordum cenazesine gitmeyi bizi mahrum bıraktın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR