Güldür Güldür'ün bomba ismi resmen evlendi! İşte Meltem Yılmazkaya'nın evlendiği o isim

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'da Mehtap karakteri ile yıllardan beri oyunculu kariyerine devam eden Meltem Yılmazkaya dünya evine girdi. Sosyal medyada gündem olan evlilik sonrasında taze damat adayı bir hayli merak edildi. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 20.03.2023 12:10 GÜNCELLEME 20.03.2023 12:10 HAYAT
Güldür Güldür'ün bomba ismi resmen evlendi! İşte Meltem Yılmazkaya'nın evlendiği o isim
Güldür Güldür'ün bomba ismi resmen evlendi! İşte Meltem Yılmazkaya'nın evlendiği o isim

Show TV ekranında 10 yıldan beri devam eden Güldür Güldür Show eğlence programının tanınan simaları arasında yer alan Meltem Yılmazkaya da evliler kervanına katıldı. Meltem Yılmazkaya'nın gelinlikli halleri sosyal medyada gündem oldu.

Güldür Güldür Show'ta Mehtap karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen oyuncu Yılmazkaya, birkaç ay önce sade bir tören ile aile arasında nişanlanmıştı. Nişanın ardından kısa bir süre geçtikten sonra, çiftin evlilik haberi geldi. 

Meltem Yılmazkaya

Müjdeli haberi Meltem Yılmazkaya'nın bizzat kendisi verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerine evlendiği bilgisini veren ünlü oyuncu, uzun uzun duygularını yazmayı da ihmal etmedi. 

İşte Yılmazkaya'nın yaptığı o paylaşım:

Büyük büyük cümleler kuramadığım bir hayatın, büyük büyük sürprizlerine… Bir yuvanın çatısının altında büyümeye karar verdik… Kolay değildi iki ayrı insanın ortak 'evet'i, ona da cesaret ettik… Bir süre önce kolay olmayan bir zamana denk geldik, ne yüzümüz ne gönlümüz el vermedi eğlenmeye. Sarılınca yaralar elbet sarılırız dostlarla şarkılar danslar eşliğinde… Seven sevmeyen her gönüle güzellik dilerken, biz vardık murada, dostlar çıksın kerevetine :) Ve sen sevgilim. Yol uzun, duygu çok! İyi kötü bir arada hep işte! Kaybettiğim inanç, örüldü büyük bir sabır ve emekle! En çok güldüğüm, saatlerce konuştuğum bazen hayata sövdüğüm, evde hep makyajsız, bazen de suratsız bütün anlarımı çekenim… Seni… Bizi seviyorum...

MELTEM YILMAZKAYA'NIN EŞİ

Meltem Yılmazkaya'nın eşi de merak konusu oldu. Taze damat Kadir Doğan'ın müzisyen olduğu biliniyor. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • A Balcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Rızaya gark olmak ne güzel Allahcc bir yastıkta gacatsın Hani diyorlarya birlikte yaşlanalım...
    Cevapla
  • Ahmet BAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Erkeklerin genetiği bozuldu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR