Dilan Çıtak Tatlıses önce ödül aldı, sonra fena patladı! Dubai ödülü başını ağrıttı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Dubai'de aldığı ödülün ardından açtı ağzını yumdu gözünü. Ödül töreninde babasının şarkısını söyleyen Dilan Çıtak, kendisine gelen olumsuz yorumların karşısında sessiz kalmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2023 09:45 GÜNCELLEME 05.05.2023 15:19 HAYAT
Dilan Çıtak Tatlıses önce ödül aldı, sonra fena patladı! Dubai ödülü başını ağrıttı
Dilan Çıtak Tatlıses önce ödül aldı, sonra fena patladı! Dubai ödülü başını ağrıttı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak katıldığı bir ödül töreninden sonra maruz kaldığı tepkilere fena patladı. Önce sahneye çıkıp ödülünü alan Çıtak Tatlıses, sonrasında ise sosyal medyadan gelen eleştirilere yanıt verdi. 

Babası gibi müzikle ilgilenen şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses Hilton Dubai Al Habtoor City'de gerçekleşen EMI Gala Moda ödül töreninde ödül aldı. Mutluluğunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan şarkıcı, gelen yorumlar karşısında çılgına döndü. 

Dilan Çıtak kimdir ve kaç yaşındadır? Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?Dilan Çıtak kimdir ve kaç yaşındadır? Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?

Dilan Çıtak

Ödül töreninde babasının türküsünü söylemeyi ihmal etmeyen Dilan Çıtak'a birçok yorum geldi. Yorumlarda, Dilan Çıtak'ın bu ödülü alması İbrahim Tatlıses'ten kaynaklı olduğu dillendirildi. 

Bir sosyal medya kullanıcısı, "İbrahim Tatlıses'in kızı olmanın ayrıcalığı" şeklinde yorum yapınca olanlar oldu. Eleştiriler karşısında sessiz kalmamayı tercih eden Dilan Çıtak, adeta açtı ağzını yumdu gözünü. 

Kuruluş Osman oyuncuları evleniyor! Dizinin Cergutay'ı bakın hangi rol arkadaşı ile nişanlandı? Kuruluş Osman oyuncuları evleniyor! Dizinin Cergutay'ı bakın hangi rol arkadaşı ile nişanlandı?

Daha öncesinde İbrahim Tatlıses'in kızı olmanın dezavantajlarını yaşadığını ve bu durumun kariyerini olumsuz yönde etkilediğini dile getiren Çıtak, sert bir üslup ile "Başarı yeteneğin gölgesidir. Er ya da geç hak ettiği yere mutlak bir gün gelir. " dedi.

Dilan Çıtak Tatlıses, ayrıca "Yani kimsenin soyadı ve soy bağı tek başına yeterli değildir başarıya ulaşmasına" ve "Zor olsa da daha vizyonel bakmanız gerekecek" ifadelerini kullandı. 

Alişan yıllar sonra itiraf etti! 25 yıl sonraki açıklaması ağızları açık bıraktı Alişan yıllar sonra itiraf etti! 25 yıl sonraki açıklaması ağızları açık bıraktı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Hasan Dursun 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne sesi ya ibo o kadar iyi değil ses ariyorsan Hasan dursun dinle sonra dersin wow wow aman Allahım bu ses maşallah mükemmel tatlises 0 bunun yaninda
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi işte olay bu Hasan Dürüst abim şarki söylese kimse ibo yu dinlemez
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ibonun sesi var anladim kizininda oglununda sesi 5 para etmez
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Babası dünyaca tanınan bir sanatçıdır. Babasının payı varsa ödülün içi Dilan'a ne zararı var. Lakin payı olabilir. Gurur duyması gerekirken özülüyormuş.
    Cevapla
  • Tatlıses farkı 1 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim Tatlıses devletine bağlı bir sanatçı olduğundan chpkkli troller onu ve ailesini sevmezler,saldırmak,itibarsızlaştırmak için her fırsatı kullanırlar.Dilan hanım burada Tatlıses soyadının dezavantajını yaşamış,avantajını değil.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper yorucu kiskanmislardiir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR