'Ülkeyi terk edeceğim' demişti! Gülşen'in 'Her gün şükrediyorum' açıklaması ağızları açık bıraktı

Seçimi Erdoğan kazanırsa Türkiye'yi terk edeceği bilinen Gülşen, seçimlerden sonra ülkeye dönüş yaptı. Konserler vermeye başlayan şarkıcı Gülşen sahnede söyledikleri ile ağızları açık bıraktı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2023 11:02 GÜNCELLEME 10.07.2023 11:02 HAYAT
'Ülkeyi terk edeceğim' demişti! Gülşen'in 'Her gün şükrediyorum' açıklaması ağızları açık bıraktı
'Ülkeyi terk edeceğim' demişti! Gülşen'in 'Her gün şükrediyorum' açıklaması ağızları açık bıraktı

Gülşen, Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinden önce, İmam Hatipliler hakkında söyledikleri ile ülke gündemine oturmuştu. Ünlü şarkıcı şimdi de yine ardından çok konuşulacak sözlere imza attı.

Bir konseri esnasında İmam Hatipliler'e yönelik sözler sarf eden ardından da kamuoyunun tepkisini üstüne çeken şarkıcı Gülşen, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra yurt dışı yasağının kalkmasını bekleyerek, İngiltere'ye yerleşti. 

Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl arasında akıl almaz gerilim! 'Hepimizle dalga geçiyorsun'Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl arasında akıl almaz gerilim! "Hepimizle dalga geçiyorsun"

Gülşen

SEÇİM SONUCUNA GÖRE ÜLKEYİ TERK EDECEKTİ

Şarkıcı Gülşen, seçim hazırlıklarının devam ettiği süreçte de İngiltere'deki yaşamına devam etti. Gülşen'in, seçimi Erdoğan kazanırsa ülkeyi terk edeceğine ilişkin iddialar sosyal medyada yankı buldu. Konuyla ilgili açıklama ise Gülşen'in avukatından geldi.

Avukat, Gülşen'in seçimlere kadar Türkiye'ye dönüş yapmayacağını, seçim sonuçlarına göre de ülkesine gelip gelmeyeceğine karar vereceğini bildirdi. 

Şarkıcı Gülşen

GÜLŞEN TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

Gülşen, seçim sonuçları açıklandıktan sonra beklenenin aksine Türkiye'ye dönüş yaptı. Tepkilere neden olan hamlesinin ardından sahnelere de geri dönen Gülşen, bayramın 4. günü Bodrum'da şarkılarını seslendirdi. 

"ÜLKEMİZ ÇOK GÜZEL DEĞİL Mİ? HER GÜN ŞÜKREDİYORUM"

Bodrum'da konser veren Gülşen, sahnede ufak çaplı bir konuşma da yaptı. "Şu an burada olmak benim için paha biçilemez" diyen şarkıcı sözlerine şöyle devam etti:

Burası her zaman olduğu gibi çok güzel, nedense her seferinde çok heyecanlanıyorum. Çünkü böyle bir ambiyans olamaz, ülkemiz çok güzel değil mi ? Her gün şükrediyorum, sizlere çok büyük vaatlerim var, çok eğleneceğiz.

Arka Sokaklar'ın yıldızı 5 yıllık eşiyle düğün yaptı! Nikahı Müjdat Gezen kıydıArka Sokaklar'ın yıldızı 5 yıllık eşiyle düğün yaptı! Nikahı Müjdat Gezen kıydı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 193 TÜMÜ
  • minik icardi 7 ay önce Şikayet Et
    tontişgülşeni kötüleyenlere acırım o pop muzigin kralicesidir. Bebekhadise ve tontişsimgeyle birlikte en sevdigim sarkici
    Cevapla
  • Memoli 9 ay önce Şikayet Et
    İngiltere'de kim tanır onu.orda parası varsa anca yer
    Cevapla
  • minik icardi 6 ay önce Şikayet Et
    Hadise fanlari hande yener bağımlıları simge fanlari tarkan takipcileri yabanci dünya starlarina hayran kisiler avrupai gulshen'i tanir
    Cevapla
  • Hamdi 9 ay önce Şikayet Et
    ingiltere de kim dinleyecekti onu
    Cevapla
  • minik icardi 3 ay önce Şikayet Et
    Almanyada Belçikada Azerbaycandaki Türk vatandaşlara bir sor bakalım sokağa çık de en iyi Türk şarkıcı Popülarite konser ücreti ve marka değeri olan isim kim der dedikleri anda bir Tarkan bir Hadise bir de Gülşen der kabullen star deyince akla ilk 3 isim geliyor
    Cevapla
  • EdisMan minik icardi 8 ay önce Şikayet Et
    turk muziginden anlayan dinler
    Cevapla
  • Boşnak 9 ay önce Şikayet Et
    Ülkemiz güzel fakat insanlar kokuşmuş
    Cevapla
  • Kul Ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    Evet haklısın ülkemiz gerçekten çok güzel ama sizin gibi ekmek yediği çanağa tükürenler bu güzelim memleketi pisletiyor.O kadar gururumuz varsa sözünüzün arkasında durun ve bu güzel ülkeyi bir daha dönmemek üzerine terk edin.Hadi görelim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR