Masterchef'te kim potada? 12 Temmuz'da kim eleme adayı oldu?

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef'te ilk haftanın oyunları oynanmaya başladı. İki takımın kıyasıya mücadele ettiği Masterchef All Star'da 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. İşte 12 Temmuz'da Masterchef'teki eleme adayları...

ABONE OL
GİRİŞ 13.07.2023 00:58 GÜNCELLEME 13.07.2023 01:00 HAYAT
Masterchef'te kim potada? 12 Temmuz'da kim eleme adayı oldu?
Masterchef'te kim potada? 12 Temmuz'da kim eleme adayı oldu?

Masterchef'te bugün de yarışmacılar potaya gitmemek için büyük bir savaş verdi. Her hafta 7 ismin potada yarışacağı ve bir ismin eleneceği Masterchef All Star'da 2 isim daha eleme adayı olarak belirlendi. 

12 Temmuz'da Masterchef All Star'da oynana dokunulmazlık oyununda kazanan Kırmızı takım oldu. Yarışma sonucunda yenilgi yaşayan Mavi takımda bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. 

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Sergen oldu. Dokunulmazlık sahibi olan Sergen, 3. eleme adayı olarak Gamze’yi belirledi. Ardından takım içinde oylama yapıldı ve en çok oyu alan Mert potaya giden 4. isim oldu. 

MASTERCHEF'TE KİM ELEME ADAYI OLDU? (12 TEMMUZ)

Mastercef All Star'da şu isimler eleme adayı oldu.

  • Gamze

  • Mert

DÜN KİM POTAYA GİTTİ? (11 TEMMUZ)

11 Temmuz Salı günü oynanan Dokunulmazlık oyununda kazanan Mavi takım oldu. Kırmızı takımda yapılan bireysel dokunulmazlık oyununu kazan yarışmacı ise Çağatay kazandı. 

Dokunulmazlık sahibi olan Çağatay'ın potaya gönderdiği isim Batuhan oldu. Kırmızı takımda yapılan oylama sonucunda ise en fazla oyu alan iki isim Berker ve Büşra oldu. Kaptan Eray ise potaya Berker'i gönderdi. 

Masterchef Batuhan kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Batuhan kaçıncı oldu? Oynadığı dizilerMasterchef Batuhan kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Batuhan kaçıncı oldu? Oynadığı diziler

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • sngl 9 ay önce Şikayet Et
    sergen ve tahsin kadar itici yarışmacı görmedim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR