Yalı Çapkını Ferit'in aylık kazancı ağızları açık bıraktı! Seyran'dan daha az alıyor

Star Tv ekranlarının sezona damga vuran dizilerinden biri olan Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in aylık kazancının partneri Afra Saraçoğlu'ndan daha az olduğu ortaya çıktı. Yalı Çapkını'nın başrol oyuncuların kazançları ise 'yok artık' dedirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2023 11:29 GÜNCELLEME 14.08.2023 15:52 HAYAT
Yalı Çapkını Ferit'in aylık kazancı ağızları açık bıraktı! Seyran'dan daha az alıyor
Yalı Çapkını Ferit'in aylık kazancı ağızları açık bıraktı! Seyran'dan daha az alıyor

Geçtiğimiz sezonda yayın hayatına merhaba diyen ve oldukça geniş bir izleyici kitlesi elde eden Yalı Çapkını, oyuncuları ile de adından söz ettiriyor. Dizinin başrol oyuncularının aylık kazançları ise ağızları açık bıraktı.

Dizide Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in bölüm başı aldığı ücretin, dizide Seyran karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Afra Saraçoğlu'ndan daha az aldığı orta açıktı.

Kim Milyoner Olmak İster'de büyük şok! Seyirci fena yanılttıKim Milyoner Olmak İster'de büyük şok! Seyirci fena yanılttı

Yalı Çapkını oyuncularının kazançları

MERT RAMAZAN DEMİR'İN AYLIK ÜCRETİ

Daha önce Öğretmen, Ölüm Zamanı ve Şahraman dizilerinde rol alan Mert Ramazan Demir oyunculuk kariyerine Yalı Çapkını ile devam ediyor. Ünlü oyuncunun bu diziden bölüm başı aldığı ücretin 400 Bin TL olduğu öğrenildi.

Mert Ramazan Demir, her ay dört bölüm şeklinde yayınlanan diziden aylık olarak 1 Milyon 600 Bin TL ediyor. 

Mert Ramazan Demir kimdir? Yalı Çapkını 'Ferit' Mert Ramazan Demir dizileri...Mert Ramazan Demir kimdir? Yalı Çapkını 'Ferit' Mert Ramazan Demir dizileri...

Mert Ramazan demir

AFRA SARAÇOĞLU'NUN AYLIK ÜCRETİ

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile popüler olan ve ardından Kardeş Çocukları ve Öğretmen gibi dizilerde yer alan oyuncu Afra Saraçoğlu ise, dizideki bir diğer başrol oyuncusu olan Mert Ramazan Demir'den daha fazla kazanç elde ediyor. 

Edinilen bilgiye göre Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinde bölüm başı 500 Bin TL kazanıyor. Böylece ünlü oyuncu aylık 2 Milyon TL kazanç elde ediyor. 

Yalı Çapkını Seyran 'Afra Saracoğlu' kimdir ve aslen nerelidir? Afra Saracoğlu oynadığı diziler...Yalı Çapkını Seyran 'Afra Saracoğlu' kimdir ve aslen nerelidir? Afra Saracoğlu oynadığı diziler...

Afra Saracoğlu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Veli 8 ay önce Şikayet Et
    Çöp kokan sözde diziler..
    Cevapla
  • ramazan 8 ay önce Şikayet Et
    stpaj, kdv, yıllık gelir vergisi gibi vergiler var. % 17 sadece stopaj ödüyorlar aylık gözüken para brüttür. yada neyse ne alan veren düşünsün.
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Onların deli gibi sonraki bölümünü bekleyen bizler zengin ediyoruz ,kazandıkları paralara değil, günahlarına ortak oluyoruz böylece
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    aylık 100 milyon tl kazansalar ne olur o olduktan sonra
    Cevapla
  • çççççç 8 ay önce Şikayet Et
    11 bin lira alan adam kadar devlete vergi ödüyorlar mı acaba. Asgari ücretlinin bir ayda aldığını çoraba çamaşıra verirler garibanın ödediği kadar vergi ödemezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR