Sanat camiasının acı günü! Ünlü müzisyen Güzide Kasacı'nın ölüm nedeni belli oldu

Türk müziğinin tanınan isimlerinden Güzide Kasacı'nın vefatı sanat camiasını sarstı. Zeki Müren ile aynı yarışmada yer alan ve birincilik elde eden Güzide Kasacı'nın kaç yaşında öldüğü de oldukça merak edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2023 22:38 GÜNCELLEME 02.12.2023 22:39 HAYAT
Sanat camiasının acı günü! Ünlü müzisyen Güzide Kasacı'nın ölüm nedeni belli oldu
Sanat camiasının acı günü! Ünlü müzisyen Güzide Kasacı'nın ölüm nedeni belli oldu

Sanat camiasının tanıdık simaları arasında yer alan ve 'Ağlama Değmez Hayat' şarkısı ile akıllara kazınan Güzide Kasacı hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı Güzide Kasacı'nın ölüm haberi kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. 

Bugüne dek 50'den fazla eser yorumlayan ve 'Bayan Kahkaha' lakabı ile tanınan Güzide Kasacı'nın vefat ettiği bilgisi kızı Canan Alhas tarafından verildi. Zeki Müren, Alaeddin Yavaşça, Arif Sami Toker, Fehmi Tokay ve Sadi Işılay ile bir yarışmada bir araya gelen ve birincilik elde eden Güzide Kasacı hayata gözlerini kapattı. 

Güzide Kasacı'nın kızı Canan Alhas'tan elde edilen bilgiye göre, ünlü müzisyen 27 Kasım'da Medilife Bağcılar Hastanesinde tedavi altına alındı. 2 gün boyunca hastanede kalan şarkıcı, 29 Kasım günü, 94 yaşında, yaşamını yitirdi. 

GÜZİDE KASACI'NIN ÖLÜM NEDENİ

Uzun zamandan beri hastanede tedavisi devam eden Güzide Kasacı'nın ölüm nedeninin, yaşa bağlı olarak ortaya çıkan sağlık sorunları olduğu öğrenildi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • ercan çetinkaya 5 ay önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • ercan çetinkaya 5 ay önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • Mert 5 ay önce Şikayet Et
    94 yaşında vefat etmiş, 120 mi yaşasaydı? Sürünse daha mı iyi idi???
    Cevapla
  • yusuf 5 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar yaşarsan yaşa..gireceksin o mezara..
    Cevapla
  • M.yusuf 5 ay önce Şikayet Et
    geçti ömür "ah" ile...bir dolu " eyvah" ile...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR