Altın Kelebek'te ödül verilmeyen Reynmen sözleri ağızları açık bıraktı: Hz. İbrahim gibi...

49. Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alamayan Reynmen, 2020'de Altın Kelebek'ten aldığı ödülü çöpe atınca olanlar oldu. Eleştirilerin odağında olan Reynmen konuya ilişkin "Hz. İbrahim gibi uyandım. Dün gece put kırdım" sözleri oldukça konuşuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2023 23:54 GÜNCELLEME 10.12.2023 23:54 HAYAT
Altın Kelebek'te ödül verilmeyen Reynmen sözleri ağızları açık bıraktı: Hz. İbrahim gibi...
Altın Kelebek'te ödül verilmeyen Reynmen sözleri ağızları açık bıraktı: Hz. İbrahim gibi...

Bu yılki Altın Kelebek Ödül Töreni, ardında çok sayıda tartışmalı konu bıraktı. Gecenin ardından en çok konuşulan konulardan biri de internet ünlüsü ve şarkıcı Reynmen'in sosyal medya paylaşımı oldu. 

2020'de 3 kez Altın Kelebek Ödüllerinde aday gösterilen ve 'Yılın şarkısı' ödülünü alan Reynmen bu yıl 49'uncusu gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreninde herhangi bir kategoride ödül kazanmadı. 

2020 Altın Kelebek Ödülleri

Reynmen, bu yılki ödül töreninin gerçekleştiği akşam, sosyal medya hesabından, 2020'de Ela şarkısı ile Altın Kelebek'te kazandığı 'Yılın şarkısı' ödülünü çöpe attı. Ödülün çöpe atılma anını ise videoya alarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Reynmen lakabı ile tanınan Yusuf Aktaş'ın sosyal medyadaki bu videosu oldukça konuşuldu ve eleştiri yağmuruna tutuldu. 

KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA!

28 yaşındaki Reynmen, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında yapılan yorumların ardından konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı, takipçilerinin oylarına saygısızlık etmek istemediğini, ancak ödül töreninde verilen ödüllerin oylar ile seçilmediğine dikkat çekti. Açıklamasındaki diğer ilginç detaylar ise şöyle:

Bu sabah Hz. İbrahim gibi uyandım. Dün gece put kırdım da bu sabah ateşe atılıyormuşum gibi hissediyorum. Arkadaşlar bu kadar ödül budalası olmayın. Attım ulan vitrinimde yer yoktu, attım!

Reynmen, açıklamasının ardından ise, rafa yeni kitaplar koyacağını, kitap önerilerine açık olduğunu dile getirdi. 

Altın Kelebek'te köpek bile unutulmadı, Filistin unutuldu! Sadece o isimler hatırladı! Altın Kelebek'te köpek bile unutulmadı, Filistin unutuldu! Sadece o isimler hatırladı!

 Reynmen

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • ADANALI 4 ay önce Şikayet Et
    Tūrkiyem, arkadas; Sende haddini asarak bir magazin konusunda Yüce ALLAH'in ismiyle hatali örnek vermissin.Bir insan annesini,babasini veya degerli Îslami Sahsiyetleri sevince Yüce ALLAH'i hasa inkarmi ediyor ? Ayrica Hz Îbrahim (A.S) neye taptita vazgeçti ? Biraz dikkatli yorumlar yazalim !
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ey insanlar, küfrü ve cahilliği bırakın,,,, ALLAHA teslim olun ve ALLAHA İMAN EDİN ve ALLAHA itaat edin, vakit geldi.. İNŞALLAH
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Rafa yeni kitaplar koyacağım, önerisi olan demişsin... kainattaki en güzel kitaptan 100 tane al ve rafa koy, oku ve yaşa.. Kuranı Kerim Kuranı Kerim Kuranı Kerim
    Cevapla
  • yusuf 4 ay önce Şikayet Et
    bu zamana kadar neden durdun diye adama sorarlar insan ve çıkarı böyle bir sey
    Cevapla
  • can 4 ay önce Şikayet Et
    ödül verilseydi ama koşa koşa gidecekti hiç samimi degilsin cocuk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR