Masterchef'te şok veda sözleri: Kimsenin hakkını yemedim

Masterchef'ten Cemre'den sonra bu hafta da elenen isim ile izleyici ters köşe oldu. 4 yıldız yarışmacının mücadele ettiği Masterchef All Star'da bir yarışmacı daha elendi. Peki elenen kim oldu? Barbaros mu, Esra mı, Batuhan mı yoksa Dilara mı?

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2023 10:49 GÜNCELLEME 22.12.2023 10:49 HAYAT
Masterchef'te şok veda sözleri: Kimsenin hakkını yemedim
Masterchef'te şok veda sözleri: Kimsenin hakkını yemedim

TV8'in heyecan dolu yarışması Masterchef All Star'da finale doğru giderken, geçen hafta yarışmaya şampiyon Cemre Uyanık elenmişti. Zorluklarla dolu mücadelenin ardından bu hafta da favori olarak gösterilen bir yarışmacı Masterchef'ten ayrıldı. 

Geçen hafta elenen yarışmacının ardından yarışmada 9 kişi mücadelesine devam ediyor. Yapılan takım oylamalarında 3, hafta sonundaki yarışmanın ardından ise 1 kişi olmak üzere toplam 4 yarışmacı potada yerini aldı.

Bu hafta potada savaşan isimler ise şunlar oldu:

  • Esra

  • Batuhan

  • Barbaros

  • Dilara

MASTERCHEF PUAN DURUMU

  • Esra: 36

  • Batuhan: 37,5

  • Barbaros: 35

  • Dilara: 31,5

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Rakiplerinden daha az puan alarak yarışmaya veda eden isim Dilara oldu. 

MasterChef Dilara kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Masterchef Dilara evli mi? Ailesi...MasterChef Dilara kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Masterchef Dilara evli mi? Ailesi...

VEDASININ ARDINDAN NELER SÖYLEDİ?

Dilara Başaran, başarılı olmaya gönül vermiş bir insanın nerede ve ne şartlarda çalıştığının önemsiz olduğunu, kendi hikayesinin bittiğini ve yeni bir hikayeye başlayacağını söyledi. Mastercef Dilara, daha gidecek yolu olduğunu ancak yorulduğunu ifade etti ve ekledi: 

Yarışma süreci boyunca kimsenin hakkını yemedim, kimsenin üzerine oynamadım. Ben kendimle gurur duyuyorum.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Siyonist Masterchef 4 ay önce Şikayet Et
    Hayret,nasıl olur ..uyuşuk Sergen tayfasından birini göndermişler ama birsürü ödül oyunlarını bu kişiliksize kazandırdıktan sonra tabii ki..izlemeyin yoksa nefret edersiniz bu tür aşağılık adaletsiz yarışmalardan zira yemekleri tadanlarda Sergen ve uzantılarına hertürlü çirkin eylemlerine hak vermişlerdi,gerçek aşçılar evlerine gönderildiler malesef !!
    Cevapla
  • serra 4 ay önce Şikayet Et
    en sonunda bu kadar ukalalık yetti...
    Cevapla
  • yiğit 4 ay önce Şikayet Et
    masterşefin prensesi, senii sergen ile tahsin yıprattı...özellikle tipsiz sergen, haline bakmayıp trip atmalar, egolar, çok bilmişlikler, o sergeni niye aldılar bu programa, dilaraya resmen zulmetti
    Cevapla
  • zehra 4 ay önce Şikayet Et
    birileri açken bebekler ölürken can çekişirken bu tür programların hiç bir kıymeti kalmadı bomboş herşey
    Cevapla
  • yiğit 4 ay önce Şikayet Et
    çog güzelsin dilara, sergen ve tahsin senin üzrinden prim yaptı, senin duygularınla oynadı ikiside, sen hanımefendi bir kızsın yolun açık olsun, sergene yüze vermeyecektin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR