Yıldız Tilbe sosyal medyanın diline düştü! Çılgın dansıyla gündemde...

Yıldız Tilbe menajerinin evinde yaptığı dansıyla sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, evinde doğum günü yapan menajeri Özgür Aras'ın partisinde yaptığı hareketlerle olay oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2024 21:37 GÜNCELLEME 08.02.2024 21:39 HAYAT
Yıldız Tilbe sosyal medyanın diline düştü! Çılgın dansıyla gündemde...
Yıldız Tilbe sosyal medyanın diline düştü! Çılgın dansıyla gündemde...

Türk müziğinin sevilen eski isimlerinden olan Yıldız Tilbe, Özgür Aras'ın doğum günü partisinde yaptığı hareketlerle sosyal medyanın diline düştü.

Katılanların doyasıya eğlendiği doğum günü partisinden kareler, sosyal medya hesaplarında bol bol paylaşıldı.

Fahriye Evcen sette kriz mi çıkardı? Karavan iddiasına açıklık getirildi...Fahriye Evcen sette kriz mi çıkardı? Karavan iddiasına açıklık getirildi...

Jessica May'dan Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklamalar! 'Türkiye beni kızı olarak gördü'Jessica May'dan Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklamalar! "Türkiye beni kızı olarak gördü"

KENDİNE HAS TARZI!

Doğum günü partisinde oldukça eğlenen Yıldız Tilbe, şarkıya kendini fena kaptırdı. Kendine has tarzı ile gönüllere taht kuran Tilbe, dans figürleri ile kurtlarını döktü. O anlar sosyal medyanın diline düştü.

Doğum günü partisine katılan kişilerin arasında pek çok ünlü isim vardı. Deniz Seki, Ece Seçkin, KÖFN grubu (Salman Tin ve Bile Kağan Etil), Ersay Üner, Fatma Turgut, Kobra Murat, Pınar Soykan, Seçkin Süngüç, Önder Tiryaki, Seda Mete de partide olan isimlerdendi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR