Yıldız Tilbe'nin yeni işi! Ünlü markalardan teklif aldı...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemde farklı alanlara yöneldi. Boyama işine merak salan ünlü şarkıcı, ayakkabı ve terlikler boyamaya başladı. O anları ise sosyal medya hesabından böyle paylaştı... l

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2024 14:35 GÜNCELLEME 14.03.2024 15:09 HAYAT
Yıldız Tilbe'nin yeni işi! Ünlü markalardan teklif aldı...
Yıldız Tilbe'nin yeni işi! Ünlü markalardan teklif aldı...

Yıldız Tilbe, kendine has dans tarzı ve sahne kostümleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Şimdilerde boyama yapmaya başlayan Tilbe, ayakkabı ve terliklerini boyadığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçilerinden ve ünlü markalardan övgü alan Yıldız Tilbe'nin boyama yaptığı o anlar!

Gökhan Özen'den korkutan haber geldi! Sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi!Gökhan Özen'den korkutan haber geldi! Sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi!

‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…

30 BİN TL'Yİ RENGARENK HALE GETİRDİ!

Yılların sevilen sanatçısı Yıldız Tilbe, sahnede giydiği ayakkabı ve terlikleri renkli hale getirdi. Belçika'dan 1500 liraya aldığı sıradan beyaz spor ayakkabılarını rengarenk hale getirdi.  Geçtiğimiz günlerde ise 30 bin lira değerindeki dünyaca ünlü bir markaya ait olan terliklerini boyamıştı.

Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!

Boyadığı ayakkabıları sosyal medya hesabında paylaşan Yıldız Tilbe'ye dünyaca ünlü markalardan teklif geldi! Ayakkabı markaları Yıldız Tilbe'ye haber göndererek "Size ürünlerimizden yollasak onları da boyar mısınız?" diye teklifte bulundu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Ytfc 1 ay önce Şikayet Et
    Yıldız Tilbe'nin 3 ödül birden aldığı Törende, ''Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü'' Şehrazat'a, ''MGD Özel Ödülü'' de Sertab Erener'e verildi.
    Cevapla
  • Yıldızın gecesi 1 ay önce Şikayet Et
    MAGAZİN Gazetecileri Derneğinin 11. Altın Objektif Ödülleri Zeytinburnu Olivium Outlet Centerda sahiplerini buldu. Yıldız Tilbe gecede "Yılın En İyi Pop Sanatçısı","Yılın En İyi Şarkısı" ve "Yılın Albümü" kategorilerinde ödül aldı. HALK oylamasıyla her kategoriden 3 er aday belirlendi . Jüri bu adaylar arasından seçim yaptı. Jüri belirledi
    Cevapla
  • Elinsaf 1 ay önce Şikayet Et
    Diğer Sözde sanatçılara göre çok daha halktan biri gibi davranın lükse sefahata düşkün olmayan bir insan eminim kazandığı paralarla da kendisine gelecek yatırımı yapmıştır hobi için yaptığı şeylere böyle çirkin yorumlar yapmak hiç hoş değil. Diğerlerine göre çok mütevazi doğal bir insan saygı duyulması gerek
    Cevapla
  • zafergülten 1 ay önce Şikayet Et
    aslına çekmiş,ailesi İzmir de Kadife Kale ye çıkan yokuşlu sokakta ,Mezarlışbaşı-Eşrafpaşa arası oturuyor biliyorum.yani Çingen ve kürtün bol olduğu yer.ayakkabıları çingen işi yapmış,birazda kürt işi,ikisini karıştırmış,çingen ve kürtler öyle alacalı bulacalıyı severler.
    Cevapla
  • Sabah duru 1 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar ırkçılık bu
    Cevapla
  • cezzar 1 ay önce Şikayet Et
    yahu bu ses sanatçıları paranın bol kazandığı dönemde biriktirip yaşlılığında kullansa ya .rol biçilen model lüks savurgan tüketici olunca ilerisini düşünmüyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR