Müslüm Gürses sevenleriyle buluştu! Teknolojinin geldiği son nokta!

Arabesk müziğinin babası olarak bilinen Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış parçalarının yer aldığı "Tozlu Raflar" albümü uzun çalışmalar sonrası sevenleriyle buluşturuldu. Hologram teknolojisiyle birlikte Müslüm Gürses sahnede canlandı ve duygu dolu anlar yaşattı...

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 11:26 GÜNCELLEME 20.04.2024 11:28 HAYAT
Müslüm Gürses sevenleriyle buluştu! Teknolojinin geldiği son nokta!
Müslüm Gürses sevenleriyle buluştu! Teknolojinin geldiği son nokta!

Gerçek adıyla Müslüm Akbaş, sahne adıyla Müslüm Gürses, 2013 yılında vefatıyla tüm arabesk sevenleri yasa boğmuştu. Aramızdan ayrılmasının üzerinden tam 11 yıl geçen ünlü sanatçıyı sahnede görmek isteyenlere bir fırsat oluşturuldu. Yoğun bir çalışmanın ardından son teknoloji ile Müslüm Gürses'in görüntüsü sahnede canlandı. İşte, yıllar sonra gerçekleşen Müslüm Baba konserine ilişkin detaylar!

Dünya güzelinden beklenen haber geldi! İşte, ünlü mankenin en mutlu günü!Dünya güzelinden beklenen haber geldi! İşte, ünlü mankenin en mutlu günü!

MÜSLÜM GÜRSES YENİDEN SAHNEDE!

Hologram ile tasarlanan konser projesinin geçtiğimiz akşam tanıtımı gerçekleşti. Hiç duyulmamış 6 şarkısı ile sevenlerinin karşısına çıkan Müslüm Gürses duygu yüklü bir gece yaşattı.

ATV ekranlarında kan donduran olay! İsmini vermek istemeyen izleyici Esra Erol’u korkuttu…ATV ekranlarında kan donduran olay! İsmini vermek istemeyen izleyici Esra Erol’u korkuttu…

Bu unutulmaz gecede ATV dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Erkan Can, Serra Pirinççi, Reynmen, Zeynep Alkan gibi ünlü isimler yer aldı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR