Ünlü komedyen korkuttu! Acil ameliyata alınan ünlü isimden haber bekleniyor...

YouTube platformunda yayın hayatına adım atan Hasan Can Kaya, sağlık durumu sebebiyle acil ameliyata alındı. Sevenlerini korkutan bu haberden sonra ise sağlık durumuna ilişkin detaylar merak ediliyor...

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 14:00 GÜNCELLEME 20.04.2024 14:00 HAYAT
Ünlü komedyen korkuttu! Acil ameliyata alınan ünlü isimden haber bekleniyor...
Ünlü komedyen korkuttu! Acil ameliyata alınan ünlü isimden haber bekleniyor...

"Konuşanlar" programı ile güzel bir çıkış yakalayan Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı ile anlaşmaya karar vermesinin ardından Exxen'de yayın hayatına devam etmeye başlamıştı. Omzunda kırık olduğu tespit edilen Hasan Can Kaya, acil operasyon geçirdi. İşte, Hasan Can Kaya'nın son durumu!

Müslüm Gürses sevenleriyle buluştu! Teknolojinin geldiği son nokta!Müslüm Gürses sevenleriyle buluştu! Teknolojinin geldiği son nokta!

OMZUNUN ÜZERİNE DÜŞTÜ!

İzleyici kitlesi ile buluşan her yeni bölümü sosyal medyada gündem olmaya devam ederken Konuşanlar'ın sunucusundan korkutan haber geldi. Dün sabah evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üzerine düşen Hasan Can Kaya, ilk başta ne olduğunu anlayamadı.

Filiz Akın açıklama yaptı: 'Hepinize teşekkür ederim!'Filiz Akın açıklama yaptı: "Hepinize teşekkür ederim!"

Geçmeyen ağrıları üzerine hastaneye başvuran ünlü komedyenin omzunda birden fazla kırık olduğu tespit edildi. Bunun üzerine acil ameliyat kararı alan hastane ekibi, Hasan Can Kaya'yı yaklaşık beş saat süren bir operasyona aldı. Şimdilik Hasan Can Kaya'nın ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyiye gittiği biliniyor...

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Nurullah 1 hafta önce Şikayet Et
    beter olsun
    Cevapla
  • ZAZA 1 hafta önce Şikayet Et
    Ahlak dışı seviyesiz küfürbaz birisini izlemeye giden evli çiftlere ne demeli. Belden aşağı vuran bu şahıs çocuklara da kötü örnek oluyor.
    Cevapla
  • Okul 1 hafta önce Şikayet Et
    Bize ne ya binlerce insanımız ameliyat hanelerde çocuklar , gençler banane bundan
    Cevapla
  • Orhan0708 1 hafta önce Şikayet Et
    Üzüldük mü? Hayır... Sevindik mi? Hayır... Üzülsek ona değmez, sevinsek bize yakışmaz...
    Cevapla
  • Mcan 1 hafta önce Şikayet Et
    Ahlaksızlığın, küfürün, kargonun adı ne zaman komedyenlik oldu. Toplumda kalite düştükçe ortam seviyesizliğe pirim veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR