Hakan Peker seçimi kaybettikten sonra ilk defa konuştu! "Kimin tekelinde siyaset!"

Hakan Peker de müzik hayatından siyasete atılan isimler arasında. İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı olan ancak seçimlerde başarı elde edemeyen Hakan Peker seçimi kaybettikten sonra ilk kez açık açık konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 12:00 GÜNCELLEME 24.04.2024 12:00 HAYAT
Hakan Peker seçimi kaybettikten sonra ilk defa konuştu! "Kimin tekelinde siyaset!"
Hakan Peker seçimi kaybettikten sonra ilk defa konuştu! "Kimin tekelinde siyaset!"

1981'den bu yana Türk pop müziğinde yer alan Hakan Peker geçtiğimiz sene siyasete atılmış ve 2024 yerel seçimlerinde de İYİ Parti'den Safranbolu Belediye başkan adayı olmuştu. 

Seçim çalışmalarını aylarca sürdüren Hakan Peker, %3.68 oy alarak seçimleri kaybetti. 31 Mart'tan sonra ise konuya ilişkin bir açıklama yapmadı. Aradan günler geçtikten sonra Hakan Peker'den bir açıklama geldi.

Nişantaşı'nda objektiflere takılan şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Peker, siyaset defterini kapatmadığının altını çizdi ve ekledi: Ben belediye başkan adayı oldum. Seçilseydim bir sürü şey yapacaktım. Orası tamamen bir kültür şehri haline gelecekti. UNESCO tarih miras kenti, onun hakkını verecek projelerimiz vardı.

"KİMİN TEKELİNDE SİYASET?"

Peker, seçim süreci ile ilgili kimseye küskünlüğün olmadığını vurguladıktan sonra "Kimlerin tekelinde siyaset? Bu işin bilirkişisi var mı ki bu ülkede? Seçme ve seçilme hakkı olan her insan siyasete atılabilir. Ben girdim ve aday oldum. Bir kırgınlığım yok. Her futbolcu maçta 10 tane gol atmıyor yani her zaman kaybedeceksin diye bir şey yok" ifadelerini kullandı. 

Hakan Peker Belediye Başkanı oldu mu?  Seçimi kazandı mı? Safranbolu seçim sonuçlarıSafranbolu seçim sonuçları

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • TEXASLI 1 hafta önce Şikayet Et
    Kaliforniya valiliği için aday ol. Orada sanatçıya değer veriliyor. Şeçim şarkısı hey corç versene borç olur. Masraf yapmazsın.
    Cevapla
  • ümit 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu memelekette herkes işini yapsa var ya...
    Cevapla
  • devriye 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu işi çocuk oyuncağı zannetmiş muhterem.. Halk işini bilir..
    Cevapla
  • ömer 1 hafta önce Şikayet Et
    geçmiş olsun, sana tavsiyem iyi partiye genel başkan adayı ol, dene
    Cevapla
  • Tamam 1 hafta önce Şikayet Et
    %3,68 nedir yahu? Senin hiç bir kişisel oyun yokmuş! Tam bir rezalet..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR