İngiltere Kralı Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e beklenmeyen hamle!

Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanserle mücadelesi devam ederken tarihe geçecek bir hamle Kral Charles'tan geldi. Prostat ameliyatından sonra kanserle mücadele etmeye başlayan Charles, aynı kaderi paylaştığı gelinine kraliyetin en seçkin unvanlarından birini takdim etti...

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2024 19:07 GÜNCELLEME 25.04.2024 19:10 HAYAT
İngiltere Kralı Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e beklenmeyen hamle!
İngiltere Kralı Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e beklenmeyen hamle!

İngiltere Kralı III. Charles, karın bölgesinden bir ameliyat geçiren gelini Kate Middleton’ın da onunla aynı kaderi paylaştığı ve kanser olduğunu öğrenince harekete geçti. İngiltere medyasının da beklemediği bir ilk gerçekleşti. Kraliyet ailesinde de yeniliğe imza atan Kral Charles, gelini Kate Middleton'u kızı gibi gördüğünü kanıtladı...

Kraliyet ailesinden bebek müjdesi! Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa ilk bebeklerini bekliyor!Kraliyet ailesinden bebek müjdesi! Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa ilk bebeklerini bekliyor!

Demet Akalın'ı çileden çıkarttılar! 'Milletin ağız kokusunu çektim!'Demet Akalın'ı çileden çıkarttılar! "Milletin ağız kokusunu çektim!"

KRALİYETİN EN SEÇKİN UNVANLARINDAN VERİLDİ!

Galler Prensesi Kate Middleton, Şeref Yoldaşları Nişanı'nın Kraliyet Yoldaşı olarak atandı. Üç çocuk annesi prenses böylece kraliyet ailesinin Şeref Yoldaşları Nişanı'na atanan ilk kişi oldu.

Tarihte kral ve kraliçelerin dışında aileye dışarından katılmış bir üyeye takdim edilmeyen bu unvan, ilk defa bir geline verildi.

ŞEREF YOLDAŞLARI NİŞANI NEDİR?

İlk olarak 1917 yılında Kral V. George tarafından takdim edilen bu nişan sanat, bilim, tıp ve kamu hizmeti alanlarındaki başarıları taçlandırmak için veriliyor.

OĞLUNU DA UNUTMADI!

Kate Middleton'a verdiği bu unvanda Elton John, Paul McCartney ve J.K. Rowling'in de bulunduğu 65 üye bulunuyor. Güncel onur listesi Buckingham Sarayı tarafından İngiltere'de Aziz George Günü olarak da bilinen 23 Nisan Salı gününde ilan edildi.

Windsor Kalesi'ndeki Aziz George Şapeli'nde gerçekleşen aynı törende Charles'ın en büyük oğlu Prens William'ı da “En Onurlu Bath Nişanı'nın Büyük Üstadı” takdim ederek oğlunu unutmadı dedirtti.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • ☺️ 1 hafta önce Şikayet Et
    Kraliyet ailesi geleneklerine bağlı...Charles ve Kate in hastalıklarından dolayı her ikisinin de manevi desteğe ihtiyaçları olduğu bu dönemde bize hiç birşey ifade etmese de Charles ın yapmaya çalıştığı çok güzel bir davranış...diye düşünüyorum..Bence biz de olayı komik gereksiz yanlış bir davranış diye yorumlamaktansa iyi tarafından görüp değerlendirmeliyiz...iyilik güzellikler
    Cevapla
  • verme 1 hafta önce Şikayet Et
    kendileri calip kendileri oyniyor sapik bir sistem kurmuslar kime kime denk gelirse sapiklari
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    demekki ikiside gidici
    Cevapla
  • vatan25 1 hafta önce Şikayet Et
    bizim putçularda koca imparatorluğu ingilizlerin aklıyla yok ettiklerine sevinsinler...
    Cevapla
  • Cemaldemir 1 hafta önce Şikayet Et
    Ben bunlarin yaptiklarini bir tiyatro yani bir komedi olarak görüyorum
    Cevapla
  • kayserili 1 hafta önce Şikayet Et
    neden komedi olsun ki onlar tarihlerine saygı gösteriyorlar. biz ise şanlı tarihimizi inkar ettik. türk milletini yüzyıllarca dünyada egemen kılan padişahlarımızı hain ilan ettik. adamlar borç içinde öldüler. cesetleri bile borçları karşılığında haciz altında kaldı (Sultan IV. Mehmed Vahdeddin)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR