Türk sinemasının usta isminden haber var! Kadir İnanır'ın son sağlık durumu...

Yılların eskitemediği usta sanatçı Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılması ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdilerdeyse sanatçının sağlık durumuna ilişkin son gelişmeler merak ediliyor. İşte, Kadir İnanır'ın sağlık durumu!

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2024 20:38 GÜNCELLEME 25.04.2024 20:44 HAYAT
Türk sinemasının usta isminden haber var! Kadir İnanır'ın son sağlık durumu...
Türk sinemasının usta isminden haber var! Kadir İnanır'ın son sağlık durumu...

Kadir İnanır 24 Mart tarihinde evinde bulunduğu sırada geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra ise beynine pıhtı attığı tespit edilmiş ve yoğun bakıma alınıp ameliyat olmuştu. Tedavisi başka bir hastanede ve normal odada devam eden Kadir İnanır hakkında sevenlerinin yüzünü güldürecek bir gelişme yaşandı...

İngiltere Kralı Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e beklenmeyen hamle!İngiltere Kralı Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e beklenmeyen hamle!

Müslüm Gürses sevenleriyle buluştu! Teknolojinin geldiği son nokta!Müslüm Gürses sevenleriyle buluştu! Teknolojinin geldiği son nokta!

KADİR İNANIR'DAN HABER VAR!

Doktorlardan edinilen son bilgilere göre, Kadir İnanır sağ kolunda oluşan problem yüzünden normal odada fizik tedavi görüyor.

Yüzünde hiçbir hasar kalmayan Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyiye doğru gittiği bildirildi. Hatta önümüzdeki günlerde Kadir İnanır'ın ziyaretçi görmeye açık olacağı biliniyor..

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    pkk sevici
    Cevapla
  • Osmanlı Yadigarı 1 hafta önce Şikayet Et
    bu adam , kemal sunal gibi adamalar kısaca yeşilçamda görev alanlar bu milleti müslümanlıktan kopar için görevlendirilmiş şeytanlardır. çektikleri filmlerle kemalizm dinini millete enjekte ettiler. kahrolasılar...
    Cevapla
  • ahiret 1 hafta önce Şikayet Et
    hiçde merak etmiyorduk unutulmuşu haber diye anlatma
    Cevapla
  • Şuayip 1 hafta önce Şikayet Et
    Cehenneme kadar yolu var.
    Cevapla
  • verme 1 hafta önce Şikayet Et
    pkk icin kayip bize ne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR