Engin Altan Düzyatan'dan dikkat çekici açıklama: Çok fazla kollamıyor!

En son Çöp Adam dizisi ile televizyon ekranına gelen Engin Altan Düzyatan dikkat çekici bir açıklama ile gündeme geldi. Eşi Neslişah Alkoçlar ile görüntülenen Engin Altan Düzyatan trafikte yaşadığı sorunlara ilişkin konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 09:08 GÜNCELLEME 30.04.2024 09:08 HAYAT
Engin Altan Düzyatan'dan dikkat çekici açıklama: Çok fazla kollamıyor!
Engin Altan Düzyatan'dan dikkat çekici açıklama: Çok fazla kollamıyor!

İstanbul trafiğinden kaçan Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar çözümü motosiklet kullanmakta buldu. Kameralara takılan Engin Altan Düzyatan gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. 

Geçtiğimiz gün Bebek'te, trafikte motosiklet ile görüntülenen Engin Altan Düzyatan trafikte yaşadığı sorunlar ile ilgili konuştu ve motosikletin İstanbul'da büyük bir avantaj sağladığını dile getirdi.

Diriliş Ertuğrul'dan sonra bir ilk! Süleyman Şah'ı oynayan Serdar Gökhan tarih dizisine evet dediDiriliş Ertuğrul'dan sonra bir ilk! Süleyman Şah'ı oynayan Serdar Gökhan tarih dizisine evet dedi

Engin Altan Düzyatan, konuya ilişkin "Hava güzel olduğu zamanlarda motosiklet ile çıkıyorum. Neslişah ile bugün işlerimiz vardı onları hızlı bir şekilde hallettik. Motosiklet İstanbul trafiğinde büyük bir kolaylık sağlıyor." ifadelerini kullandı. 

Sözlerine motosiklet kullanıcılarının dezavantajlarını anlatmakla devam eden oyuncu Düzyatan, "Büyük araçlar sizi çok fazla kollamıyor. Daha çok dikkat etmek zorunda kalıyoruz" diye konuştu. 

Neslişah Alkoçlar kimdir? Neslişah Alkoçlar kimin kızı? Asıl mesleği ne?Neslişah Alkoçlar kimdir? Neslişah Alkoçlar kimin kızı? Asıl mesleği ne?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Selim 6 gün önce Şikayet Et
    Bu adamı gezi olaylarına destek verdiği için sildim Gezi olayları devleti milyon larva zarar uğrattı pkk ve emperyalist güçler bilinçli olarak bunlara bizimkiler bazı destekliyoruz çıktı hani Filistin de niye destek oluyoruz çıkmıyorsunuz bir tane sanatçı konuşuluyor Engin Tarkan Cem Beyaz Sezen Yılmaz gibi binlercesi susu oynuyor
    Cevapla
  • Emre 6 gün önce Şikayet Et
    Motosikleti güzel ama İstanbul trafiği için biraz büyük. Allah kazasız binmeyi nasip etsin tüm motorcu kardeşlerime.
    Cevapla
  • Alp 1 hafta önce Şikayet Et
    trafik stres yapar , motor öldürür. Kararını ver. motorcu denen akıllılar kimseyi bulamazsa birbirlerine çarpıyorlar.
    Cevapla
  • Emre 6 gün önce Şikayet Et
    Motor öldürmez kardeş, dikkatsiz sürücüler ve aklı başında olmayanlar yüzünden ölür.
    Cevapla
  • cano 1 hafta önce Şikayet Et
    ya kardaş etme eyleme seni seviyoruz aha sende bele işler yapıyorsun . yamuğun biri gelip çarparda üzersin sonra bizi... Selametle ...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR