Serdar Ortaç itiraf etti! "Parayı koyacak yer bulamazdım..."

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı programda arka arkaya itiraflarda bulundu. Canlı yayında "Babamın dediği çıktı" diyerek başından geçenleri anlattı. İşte, Serdar Ortaç'ın o sözleri!

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2024 18:18 GÜNCELLEME 26.04.2024 18:23 HAYAT
Serdar Ortaç itiraf etti! "Parayı koyacak yer bulamazdım..."
Serdar Ortaç itiraf etti! "Parayı koyacak yer bulamazdım..."

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündemden düşmeyen Serdar Ortaç kendisi gibi şarkıcı olan Alişan'ın TRT1'de ekrana gelen gündüz kuşağına konuk oldu. Canlı yayında yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine toplayan Ortaç, parayı nasıl kaybettiğini anlattı...

Türk sinemasının usta isminden haber var! Kadir İnanır'ın son sağlık durumu...Türk sinemasının usta isminden haber var! Kadir İnanır'ın son sağlık durumu...

"PARANIN BİTECEĞİNE İNANMAZDIM!"

Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan Serdar Ortaç, "Hiç plan yapmadın mı gelecekle ilgili?" sorusuyla karşılaşınca itirafta bulundu. 

Müslüm Gürses sevenleriyle buluştu! Teknolojinin geldiği son nokta!Müslüm Gürses sevenleriyle buluştu! Teknolojinin geldiği son nokta!

Serdar Ortaç, "Sıfır, Sıfır. Yani ben o paranın biteceğine inanamazdım. Babama derdim ki parayı koyacak yer bulamıyorum. Oğlum bankaya yatırsana derdi. Baba ülkedeki bütün bankalarda param var derdim. Eşek sıpası sen onu yiyeceksin dedi. Hakikaten dediği çıktı. Yani ben o paranın biteceğine inanamazdım." ifadelerine yer vererek pişmanlığını dile getirdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Sokrat 1 hafta önce Şikayet Et
    Baktın olmadı sen de kumar masasına koydun. İyi yaptın...
    Cevapla
  • Osman 1 hafta önce Şikayet Et
    Düşmez kalkmaz bir Allah. Sen bu hastalığa düşeli yıllar oldu ve akıbetin böyle olacağı tüm sevenlerince bile malumdu. Daha yeni yeni program engelin oldu. Keşke sanat kabiliyeti aklını, gece hayatı ve kumar yerine geleceğine yatırım için de kullansaydın. Allah'tan acil şifalar diliyorum güzel insan.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR