Canlı yayında gözaltı krizi! Esra Erol'da çocuk gelin failleri!

ATV'nin merakla izlenen Esra Erol'da programı her bölümüyle güne damga vurmayı başarıyor. Bugün yayınlanan bölümde ise akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 14 yaşındaki kızlarının kaybolduğunu söyleyerek programa başvuran anne-babanın kızlarını sattığı ortaya çı

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2024 22:36 GÜNCELLEME 26.04.2024 22:45 HAYAT
Canlı yayında gözaltı krizi! Esra Erol'da çocuk gelin failleri!
Canlı yayında gözaltı krizi! Esra Erol'da çocuk gelin failleri!

Esra Erol ve ekibine, anne Songül İpkin 14 yaşındaki kızı Berfin İpkin'in kaybolduğu gerekçesiyle başvurdu. Başlık parasıyla satıldığı ortaya çıkan Berfin İpkin hakkında kan donduran gerçek ortaya çıktı. Canlı yayında belgelerle birlikte açığa çıkan gerçek çocuk gelin skandalıyla polis ekiplerini devreye soktu. İşte Esra Erol'da nefes kesen o anlar...

Ünlü oyuncunun takıntısını duyanlar inanamadı! 'Hiç hoşlanmam!'Ünlü oyuncunun takıntısını duyanlar inanamadı! "Hiç hoşlanmam!"

KIZIM KAÇIRILDI DEMİŞTİ!

Songül İpkin, 20 Mart tarihinde 14 yaşındaki kızı Berfin İpkin'in Cuma günü kaybolduğunu belirterek programa başvurdu ve yardım istedi. Esra Erol ve ekibi ise kısa sürede gerçeği ortaya çıkardı.

Demet Akalın'ı çileden çıkarttılar! 'Milletin ağız kokusunu çektim!'Demet Akalın'ı çileden çıkarttılar! "Milletin ağız kokusunu çektim!"

CANLI YAYINA BAĞLANAN İSİM HER ŞEYİ AÇIKLADI!

Anne Songül, Berfin'in kuzeni Cuma tarafından kaçırıldığını söylemişti. Bunun üzerine Cuma'nın amcasının anlattıkları ise kan dondurdu. Amca Ali, Songül ve eşinin kızları Berfin'i 100 bin TL başlık parası karşılığı sattığını söyledi.

Filiz Akın açıklama yaptı: 'Hepinize teşekkür ederim!'Filiz Akın açıklama yaptı: "Hepinize teşekkür ederim!"

98 BİN TL YATIRMIŞTIK!

İki aile arasında ara bulmaya çalışan Ali Öztürk, "İki aile birbirine düşman olmuştu. Ben onları bir araya getirdim. Bana Berfin'in 18 yaşından büyük olduğunu söylemişlerdi gerçek yaşını yayında öğrendim. Berfin'in ailesine barışma karşılığında 98 bin TL yatırdık" ifadelerine yer verdi. Bu olay üzerine ise Esra Erol, 98 bin TL'lik başlık parasının dekontunu yayınladı.

SEVEREK BİRİSİNE KAÇMIŞTIR...

Berfin'in babası Ahmet İpkin'in bir kağıda, "Ben Ahmet İpkin kızım Berfin İpkin 2010 doğumludur. Severek birisine kaçmıştır. Ben davacı değilim. Kızıma karşı ve severek kaçtığı Cuma Gezer ile ailesine hiçbir şekilde düşmanlığım yoktur. İsterlerse buyursunlar gelsinler, elimi öpüp barışabilirler" yazdığı ve imzasının olduğu kağıt ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı hakkında çok konuşulacak sözler! Survivor Adem Kılıççı sitem etti!Acun Ilıcalı hakkında çok konuşulacak sözler! Survivor Adem Kılıççı sitem etti!

GÖZALTI ŞOKU!

Berfin'in durumunu açığa çıkaran Esra Erol, sinirlerine hakim olamadı. Polis ekipleri olaya müdahale ederek canlı yayına baskın yapıp aileyi gözaltına aldı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • EMS 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu tür programlar: Sunucu da dahil müslüman aile yapısını temelden sarsmak amaçlı . Kötü örnekleri günlerce ballandıra ballandıra anlatıp sıradanlaştırıyorlar yani kötülüğün reklamını yapıyorlar.
    Cevapla
  • Ali can 1 hafta önce Şikayet Et
    Yani diyorsun ki 14 yaşındaki bir çocuğun satılmasında bir sakınca yok ama bunun ortaya çıjartılmaı ayıp. Öyle mi? Hadi canım sen de...
    Cevapla
  • Hakkı hoca 1 hafta önce Şikayet Et
    Aile bu program için bence 100 binden daha fazla almıştır.
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    bunların hepsi çingene. bu ve bunun gibi programlarla Türk Miilletinin hiç bir zaman dahil bulnmadığı olayları bilinçli olarak medya vasıtası ile yayıyorlar. ülkemizdeki dizi film magazin sabah programları spor programları ile milleti tv başına hapsedip edep ahlak yoksunu ilim irfan, din ecdad bilmez zombi bir toplum oluşturup milleti helak ediyorlar ne aile kaldı ne ahlak kaldı ne akıl
    Cevapla
  • ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Kayboldu veya kaçırıldı yalanıda yine para koparmak için yapılmıştır....
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    bu tarz programların ve kadın programlarının acilen kaldırılması lazım. bu ülkenin istihbarat görevliside var. poliside var. toplumu yozlaştırıcı etkiye sahip böyle programlar.
    Cevapla
  • Zehra tekin 1 hafta önce Şikayet Et
    Madem herşeyi buluyorlar ben dolandirildim onuda bulsunlar nice öyle dolandirilanlar var benim gibi daha niceleri gitti gelmedi geri param alanada haram olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR