Ünlü voleybolcu öğününü paylaştı... Başarısını rutinine borçlu...

A Milli Kadın Voleybol takımının yıldız oyuncularından Zehra Güneş, başarılarının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Güneş, bir öğününü paylaştı ve yorum yağmuruna tutuldu. Başarılarını sağlıklı yaşantısına borçluymuş dedirtti. İşte, Zehra Güneş'in bir öğünü!

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2024 14:48 GÜNCELLEME 28.04.2024 14:50 HAYAT
Ünlü voleybolcu öğününü paylaştı... Başarısını rutinine borçlu...
Ünlü voleybolcu öğününü paylaştı... Başarısını rutinine borçlu...

Başarılı kariyer hayatının dışında eğlenceli kişiliği ve aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Zehra Güneş, sağlıklı yaşantısını takipçileriyle paylaştı. A Milli Kadın Voleybol Takımında dikkat çeken isimlerden biri olan Güneş, fit görünümünü sağlıklı öğünlerle sağladığını duyurdu. İşte, başarılı voleybolcunun dengesini sağlayan o öğün!

Türk sinemasının usta isminden haber var! Kadir İnanır'ın son sağlık durumu...Türk sinemasının usta isminden haber var! Kadir İnanır'ın son sağlık durumu...

Serdar Ortaç itiraf etti! 'Parayı koyacak yer bulamazdım...'Serdar Ortaç itiraf etti! "Parayı koyacak yer bulamazdım..."

BİR VOLEYBOLCUNUN TABAĞI!

Paylaştığı hikaye ve gönderilere binlerce hatta milyonlarca beğeni alan Zehra Güneş, takipçi kitlesiyle günün her anını paylaşmaktan çekinmiyor. Bu sefer ise 'Günaydın' mesajı ile paylaştığı bir fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Şimdilerde İtalya'ya fizik tedavi merkezine giden ve bir öğünü takipçileriyle paylaşan Güneş'in tabağında yer alanlar ve içtiği su dikkat çekti.

İşte, Zehra Güneş'in sabaha kahvaltısı!

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • fatih 2 hafta önce Şikayet Et
    yapmayın allah aşkına. sporcu yemeği mi u. hangi spor hangi branş ta böyle yemek var. uydurmayın. et yumurta balık tavuk suz yemek yiyen spor yapamaz. komedimisiniz.
    Cevapla
  • Begüm 1 hafta önce Şikayet Et
    Yumurta yiyo işte ,sağdaki beyaz şeyler ve altındaki sarılar yumurta. Orada rahat 3 yumurta var.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR