Gönül Dağı'nın yıldızı gerçeği ilk kez anlattı! Söylediklerini duyunca şaşıracaksınız

Şimdilerde Gönül Dağı projesinde kameralar karşısına geçen Hazal Çağlar yıllar sonra ilk defa itiraf etti. Babasının oyunculuk mesleğini yapmasını istemediğini belirten Hazal Çağlar, ''Bu savaşı verdim ve kazandım' çıkışını gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 18:37 GÜNCELLEME 03.05.2024 18:37 HAYAT
Gönül Dağı'nın yıldızı gerçeği ilk kez anlattı! Söylediklerini duyunca şaşıracaksınız
Gönül Dağı'nın yıldızı gerçeği ilk kez anlattı! Söylediklerini duyunca şaşıracaksınız

2020'den bu yana Gönül Dağı dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla isminden bahsettiren Hazal Çağlar bu kez gerçekleştirdiği samimi itirafla gündeme oturdu. Rol aldığı projede 'Asuman' karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Hazal Çağlar, ailesi ve kariyeriyle alakalı çarpıcı açıklamalara imza attı.

CZN Burak'tan helal olsun dedirten hareket! Sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulduCZN Burak'tan helal olsun dedirten hareket! Sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu

Oyunculuğunun yanı sıra kulakların pasını silen sesiyle de izleyenlerin beğenisini toplayan Hazal Çağlar, oyunculuğa başladığı ilk zamanlarda babasının bu mesleği yapmasını istemediğinin altını çizdi.

''ÇOK UZUN YILLAR BU SAVAŞI VERDİM VE KAZANDIM''

Oynadığı Asuman karakteriyle aralarında benzerlikler olduğunu belirten sanatçı, "Asuman ve benim baba figürlerimiz çok benziyor. Hatta ben ilk sezonlarda sahneleri çekerken bazen Ege Abi'ye dönüp 'Ben bunu daha önce yaşamıştım Ege Abi' derdim..."

"Benim babam da oyuncu olmamı istemiyordu. Daha normal bir işim ve hayatım olmasını istiyordu. Ama benim hayallerim vardı. Çok uzun yıllar bu savaşı verdim ve kazandım. Şimdi o da en büyük destekçilerimden biri…" dedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • mert 2 hafta önce Şikayet Et
    Ne kazandın?
    Cevapla
  • Abdullah 2 hafta önce Şikayet Et
    Babanızı anladığınızda iş işten geçmiş olacak. çok pişman olacaksınız ama çok geç olmadan dönersiniz inşallah.
    Cevapla
  • Ferhat 2 hafta önce Şikayet Et
    Oyunculuğu kazanmışsın. Fakat yıllar sonra neyi kaybettiğini anlayacaksın sonra keşke diyeceksin.
    Cevapla
  • Gurabba 2 hafta önce Şikayet Et
    Baban haklıymış
    Cevapla
  • İsmet atlı 2 hafta önce Şikayet Et
    Düttürü dünya hani eskilerde savaş vermiş ve kazanmıştı her biri bir pi sokakta kalmadımı gitsin senin yüzündeki geçici güzellik bak bakalım neyin savaşını kazanmışsın yine baba dersin fakat bulamazsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR