Boşanmadıkları ortaya çıktı! Meğer Uğur Yücel ile Derya Alabora 40 yıldır evliymiş

Yaklaşık 10 yıl önce 30 yıllık evliliklerini noktaladıkları bilinen Uğur Yücel ve Derya alabora hakkında gerçek ortaya çıktı. Derya Alabora'nın ettiği itirafla ünlü çiftin hala evli oldukları öğrenildi. Derya Alabora ise sır gibi saklana bu gerçeğin sebebini ise şöyle açıkladı...

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 20:18 GÜNCELLEME 09.05.2024 20:18 HAYAT
Boşanmadıkları ortaya çıktı! Meğer Uğur Yücel ile Derya Alabora 40 yıldır evliymiş
Boşanmadıkları ortaya çıktı! Meğer Uğur Yücel ile Derya Alabora 40 yıldır evliymiş

En son Çöp Adam dizisinde rol alan oyuncu Derya Alabora Uğur Yücel ile evliliğinin hala devam ettiğini itiraf etti. Yaklaşık 10 yıl önce boşandıkları sanılan çiftin resmi olarak evliliğinin devam ettiği öğrenildi.

Türk sinemasının tanıdık simalarından olan Uğur yücel ve Derya Alabora 1983'te nikah masasına oturmuş ve 30 yıllık evliliklerine Can isminde erkek çocuğu kucaklarına almışlardı. Evlilikleri 2013'te sona ermişti.

'Hayatım kökünden değişti' diyen Aslı Enver müjdeyi verdi'Hayatım kökünden değişti' diyen Aslı Enver müjdeyi verdi

Youtube'da yayınlanan Sibel Arna'nın programında konuşan Derya Alabora, günümüzde Sandık Kokusu dizisinde Hasan karakteri ile ilgili oyunculuk performansı sergileyen Uğur Yücel ile resmiyette evliliklerinin hala sürdüğünü açıkladı. 

Sertap Erener yeniden Eurovision'a gideceğini duyurdu! 20 yıl sonra aynı şarkıylaSertap Erener yeniden Eurovision'a gideceğini duyurdu! 20 yıl sonra aynı şarkıyla

"HALA EVLİYİZ"

Derya Alabora yaptığı açıklamada "30 yıldır evli kaldık. aslında hala evliyiz. Artık birlikte değiliz" ifadelerini kullandı. Bu sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ardından neden hala boşanmadıkları soruldu. İşte Derya Alabora'nın cevabı:

Bilmiyorum. Boşanamadık bir türlü. Galiba artık evlenip boşanmanın bizim için bir anlamı yok. Zaten ayrı yaşıyoruz ama arkadaşlığımız, sohbetimiz devam ediyor. Biz bir aileyiz, bunun bir önemi yok. Başımıza bir şey gelirse çok üzülürüz. Herhangi bir sıkışıklığımızda birbirimizin yanında oluruz. Ses tonlarımızdan bile birbirimizin sağlık durumunu anlarız.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Serkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Herkesin hayatı kendine
    Cevapla
  • Kabarakandi 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok önemli bir haber bu
    Cevapla
  • Tahir Kaplan 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu memleketi yaşanmaz hale getiren sözde sanatçıları Rabbim ıslah eylesin bunlar toplumun yüz karasıdırlar.
    Cevapla
  • Kürşat 2 hafta önce Şikayet Et
    öyleyse eeee amaç ney
    Cevapla
  • abdullah 2 hafta önce Şikayet Et
    buda yeni bir akım galiba boşandık ama görüşüyoruz
    Cevapla
  • vatandaş. 1 hafta önce Şikayet Et
    ahlaksızlığın yeni boyutu. ha bire topluma ahlaksızlık enpoze ediyorlar..
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 hafta önce Şikayet Et
    Boşanmadık diyor okumuyor musun. Olsa olsa boşanmadık, evliyiz ama görüşmüyoruz olur. Türkçe okuyup ne anlıyorsunuz ben hala çözemiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR