Kurtlar Vadisi repliğini böyle tekrarladı! Oktay Kaynarca yıllar sonra bir ilke imza attı

Aradan geçen hatrı sayılır zamana rağmen Kurtlar Vadisi'ndeki replikleri dillerden düşmeyen Oktay Kaynarca, yıllar sonra bir ilke imza attı. Üstlendiği 'Süleyman Çakır' karakterinin meşhur repliğini tekrarlayıp hayranlarını heyecanlandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2024 13:47 GÜNCELLEME 16.05.2024 13:47 HAYAT
Kurtlar Vadisi repliğini böyle tekrarladı! Oktay Kaynarca yıllar sonra bir ilke imza attı
Kurtlar Vadisi repliğini böyle tekrarladı! Oktay Kaynarca yıllar sonra bir ilke imza attı

Şimdilerde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle kameralar karşısına geçen usta oyuncu Oktay Kaynarca, Candaş Tolga Aşık'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Fenomen' isimli programa davet edildi. Mesleki kariyerinde birbirinden iddialı yapımlarda yer alan, özellikle yılların eskitemediği dizi projesi Kurtlar Vadisi'ndeki replikleriyle hala anılmaya devam eden Oktay Kaynarca bir ilke imza attı.

Acun Ilıcalı'nın yarışması Survivor'dan gitmişti! Bilinmeyen gerçeği ilk kez itiraf ettiAcun Ilıcalı'nın yarışması Survivor'dan gitmişti! Bilinmeyen gerçeği ilk kez itiraf etti

Seneler önce rol aldığı 'Süleyman Çakır' karakteriyle milyonların gönlünü fetheden Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi repliğini tekrar ederek bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kurtlar Vadisi projesinde senaryo icabı yaşam savaşını kaybetmesinin ardından uzun bir süre gündemden düşmeyen Oktay Kaynarca, "Biz racon bilen adamız, racona göre yaşarız, karşımızda da racon görmek isteriz." repliğini yeniden söyledi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Lazım değil 2 hafta önce Şikayet Et
    abilerim kardeşlerim bu tepkiler ne sakin olun az aynı muhabbeti kenan imirzaloğlunada yaptılar muhtemelen kendilerinden rica edilmesi üzerine twkrar söylüyorlar çekememezlik yapıp yok olmuyor artık yok şöyşe yok böyle demeniz büyük bi cahillik
    Cevapla
  • NİZAMETTİN GÖK 2 hafta önce Şikayet Et
    Güzel işlerdi gerçekten iz bıraktı döneminde kırılma yaptı dizi sektöründe. Biz ne yazık ki çabuk tüketen bir toplumuz. Sevmesek te saygı duymayı beceremiyoruz nihayetinde. Başarı gerçekten kolay değil. Emek var sonuçta. Hiç değilse emeğe ve insana saygı noktasında çaba gösterelim. İçimizden gelmiyorsa da bu tutum rol yapalım madem. Mış gibi olalım topluma karşı sorumluluğumuz bu bence.
    Cevapla
  • Evlad-ı fatihan 2 hafta önce Şikayet Et
    aslinda hersey daha farkli ve güzel olabilirdi bazen neden diye soruyorsun bazen neiçin
    Cevapla
  • Abugat 2 hafta önce Şikayet Et
    Artık olmuyor Oktay hocam. Zorlama. Çakır tuttu diye abuk subuk mafya rollerine girdin ket bakışlı bir şeye dönüştün. Aksine Çakır hiperaktif bir karakterdi ama Yaşın geçti diye öyle oynayamıyorsun artik. Mafyaciliktan emekli ol.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Boş insanlar boş malayani işler. İnsanların en kıymetli değeri olan sınırlı zamanlarını çalan hırsızların meşhuru. Bu günahından dolayı ahirette hesap veremeyecek ama bilmiyor bilse bu işi yapmaz gevrek gevrek gülmezdi.
    Cevapla
  • Esra 2 hafta önce Şikayet Et
    Ne yapmış ki?
    Cevapla
  • ev sahibi 2 hafta önce Şikayet Et
    senin şuan yaptığın nedir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR