Sertap Erener yeniden Eurovision'a gideceğini duyurdu! 20 yıl sonra aynı şarkıyla...

Bilindiği üzere Türkiye Eurovision Şarkı Yarışması'na 11 yıldan beri katılmıyor. 2003'te Türkiye'ye Eurovision birinciliği getiren Sertap Erener yaptığı açıklamayla bu yıl Eurovision'da sahne alacağının bilgisini verdi. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 10:59 GÜNCELLEME 03.05.2024 10:59 HAYAT
Sertap Erener yeniden Eurovision'a gideceğini duyurdu! 20 yıl sonra aynı şarkıyla...
Sertap Erener yeniden Eurovision'a gideceğini duyurdu! 20 yıl sonra aynı şarkıyla...

2003'te ülkemizi Eurovision'da temsil eden ve Türkiye'ye ilk birinciliği getiren Sertap Erener, yıllar sonra yeniden Eurovision'a gideceğini duyurdu. İsveç’in Malmö şehrinde gerçekleşecek yarışmada Sertap Erener de sahne alacak. 

Bilindiği gibi 2013'ten beri Türkiye, Avrupalı ülkelerin katıldığı Eurovision Şarkı Yarışması'na haksızlık gerekçesi ile katılmıyor.  Eurovision 2024 ise bu yıl Malmö Arena’da yapılacak. 7 Mayıs'ta yarı final, 9 Mayıs'ta ise final gecesi yaşanacak. 

Boşanmadıkları ortaya çıktı! Uğur Yücel ile Derya Alabora 40 yıldır evliymişBoşanmadıkları ortaya çıktı! Uğur Yücel ile Derya Alabora 40 yıldır evliymiş

Eurovision 2024'ün yarı final akşamında eski Eurovision yıldızları yarı finalde şarkılarını seslendirecek. Yarışmada boy gösterecek sanatçılardan biri de Sertap Erener olacak. 

Sertap Erener, yaptığı açıklamada Eurovision davetini kabul ettikten sonra bir hazırlık sürecinde olduğunu ve Everyway That I Can şarkısının yepyeni versiyonunu seslendireceğini ifade etti. 

EUROVİİSON BİRİNCİLERİ AYNI SAHNEDE

Yarı final gecesinde, 1999'da İsveç'e birincilik getiren Charlotte Perrelli ve Sertap Erener dışında 2005'te Yunanistan'a Eurovision birinciliğini getiren Helena Paparizou da sahne alacak. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Onur 1 hafta önce Şikayet Et
    Ülkesinin katılmayı reddettiği Adil olmadığını savunduğu bir organizasyona koşa koşa katılır, vakti geçmiş popüleritesi kaybolmuş birisi biraz sahne alıp reklamını yapmak tekrar gündeme gelmek için ne ülkesini ne adaleti düşünür
    Cevapla
  • Vatandaş 1 1 hafta önce Şikayet Et
    Euroviison yarışmasında Filistin bayrağı olması yasaklanmış Türkiye herhalde bu etkinliğe katılım göstermez.Siyonizme ön ayak olan bu etkinliğe katılması gazzedeki kardeşlerimize Ahde vefasını göstermiş olmayacağını belirtmek isterim.Vesselam.
    Cevapla
  • Salih Saglam 2 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Sertap Erener sizden çıkacak bir cümle Filistin sözü milyonlarca dua almanıza vesile olacak.
    Cevapla
  • vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorumda haber içeriğini inatla anlamayanlar dolu birincisi sertab erener türkiyeyi temsilen gitmiyor oraya sadece birinci olmuş birisi olarak gidiyor herhangi bir puanlama olmayacak sadece çıkıp şarkısını söyleyip şovunu yapıp alkışını alıp geri gelecek bu kadar ufak bir etkinlik niyetine birinciler çağırılmış , türkiye eurovisiona halen katılmıyor ve gelecektede katılamaz.
    Cevapla
  • ADEM 2 hafta önce Şikayet Et
    gavurun türkiyenin protestosunu delle oyunu. sanatcıda yemiş. diyememiş mi devletimizin adil olmadığı için kkatılmadığı organizasyona düzelmeden biz de katılmayız diyememiş mi. bi kere de adam olsunlar
    Cevapla
  • Turco 2 hafta önce Şikayet Et
    Eurovision'un izlenme oranları falan mı düştü, bu eskileri tekrar sahneye aldıklarına göre, özellikle Türkiye şampiyonunu çıkarması da yeşil ışık yakmak olmuş. Zaten CHP iktidar olsaydı kesin geri dönerdik. Geri dönsek ne olacak sorusu da ayrı bir şey. Hiçbir halt olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR