Sabah sabah hastaneye giden Engin Altan Düzyatan'dan haber geldi! Ameliyat...

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Engin Altan Düzyatan üzücü bir haberler gündeme geldi. Sabahın erken saatlerinde koştur koştur hastaneye giden Engin Altan Düzyatan'ın sır perdesi aralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 22:22 GÜNCELLEME 10.05.2024 22:22 HAYAT
Sabah sabah hastaneye giden Engin Altan Düzyatan'dan haber geldi! Ameliyat...
Sabah sabah hastaneye giden Engin Altan Düzyatan'dan haber geldi! Ameliyat...

Geçtiğimiz gün eşiyle trafikte görüntülenen ve keyifli bir röportaj veren Engin Altan Düzyatan üzücü bir haberler gündeme geldi. Engin Altan Düzyatan'ın Sabah sabah hastaneye gitmesinin nedeni belli oldu.

En son 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı sosyal medya hesabı üzerinden kutlayan Engin Altan Düzyatan bugün sabahın erken saatlerinde 10 yıllık eşi ve çocuğu ile birlikte özel bir hastaneye gitti. Ünlü oyuncunun hastanede olmasının sebebi merak edilirken, gerçek ortaya çıktı.

Sertap Erener yeniden Eurovision'a gideceğini duyurdu! 20 yıl sonra aynı şarkıylaSertap Erener yeniden Eurovision'a gideceğini duyurdu! 20 yıl sonra aynı şarkıyla

OĞLU AMELİYAT OLDU

2 çocuk babası Engin Altan Düzyatan'ın oğlunun bir süredir rahatsız olduğu ve bundan ötürü de bademcik ameliyatı olduğu öğrenildi. Alınan habere göre oyuncu Düzyatan'ın oğlu Emir Aras'ın 2 saatlik operasyonun ardından sağlık durumu şimdilik iyi. 

Konuya ilişkin resmi açıklama ise henüz gelmedi. 

KAYNAK : tv100
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Adem04 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah şifa versin Ertuğrul bey
    Cevapla
  • bordo bereli 1 hafta önce Şikayet Et
    geçmiş olsun kral.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Rabbım şifa versin inşallah
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    ALLAH'şifalar versin,Allah,bağışlasın,önemli bir haber gelişmeleri bekliyoruz
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR