Acun Ilıcalı'yı sarsan ölüm! Gürbüz Ilıcalı kimdir? Hakkındaki o detayı kimse bilmiyordu

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın uzun bir süredir sağlık problemleri yaşayan amcası Gürbüz Ilıcalı hayat mücadelesini yitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 11:23 GÜNCELLEME 07.05.2024 11:24 HAYAT
Acun Ilıcalı'yı sarsan ölüm! Gürbüz Ilıcalı kimdir? Hakkındaki o detayı kimse bilmiyordu
Acun Ilıcalı'yı sarsan ölüm! Gürbüz Ilıcalı kimdir? Hakkındaki o detayı kimse bilmiyordu

Acun Medya Grubu ve Exxen platformunun kuruculuğunu üstlenmesinin yanı sıra TV8 ve TV8,5 televizyon kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı'dan kötü haber geldi. Eski AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’nın kardeşi Gürbüz Ilıcalı hayata gözlerini yumdu.

Acun Ilıcalı'nın amcası olan ve 86 yaşında yaşam savaşına yenik düşen Gürbüz Ilıcalı mesleki kariyerinde, Tarım Bakanlığı Erzurum Zirai Mücadele Bölge Müdürlüğü, Kocaeli Teknik Ziraat Müdürlüğü ve Mardin Ziraat Müdürlüğünde görev aldı.

Kurtlar Vadisi repliğini böyle tekrarladı! Oktay Kaynarca yıllar sonra bir ilke imza attıKurtlar Vadisi repliğini böyle tekrarladı! Oktay Kaynarca yıllar sonra bir ilke imza attı

Gürbüz Ilıcalı’nın cenazesi yarın (3 Mayıs 2024 Cuma) Cuma Namazını takiben İzmit Fevziye Camiinden kaldırılacak. Acun Ilıcalı’nın anne ve babasının da mezarlarının bulunduğu Başiskele Aktürkoğlu Kabristanı’ndaki aile mezarlığında defnedilecek.

Acun Ilıcalı'nın yarışması Survivor'dan gitmişti! Bilinmeyen gerçeği ilk kez itiraf ettiAcun Ilıcalı'nın yarışması Survivor'dan gitmişti! Bilinmeyen gerçeği ilk kez itiraf etti

Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı kimdir?

2 Şubat 1938'de Erzurum’da doğdu. İlkokulu Erzurum Ilıca İlçesinde Ilıca İlköğretim okulunu bitirdi. Ortaokul ve liseyi Erzurum Lisesinde okudu. Üniversite tahsilini Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi G.Z.B bölümünde tamamladı ve 1965'te Ziraat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu.

1965'te Tarım Bakanlığı Erzurum Zirai Mücadele Bölge Müdürlüğünde göreve başladı. 1 Ekim 1966'da ayrılarak askerlik görevini yapmak için Polatlı Topcu Yedek Subay Okuluna gitti. 1 Mart 1967'de Asteğmen olarak İstanbul 66. Tümen 391 Top. Tb. atandı.

1968'te Kocaeli/İzmit Seka Genel Müdürlüğünde Zir. Yük. Müh. olarak göreve başladı. Etüt Araştırma şefi iken naklen Kocaeli Teknik Ziraat Müdürlüğü görevine getirildi. Öte yandan 1968'te Mardin Ziraat Müdürlüğüne naklen atandı.

1977'de İzmit Belediye Park ve Bahçeler Müdürü olarak atandı. 1978'te tekrar Kocaeli Ziraat Müdürü olarak atandı. Reorganizasyon çalışmalarında Kocaeli Bakanlık İl Müdürü olarak göreve getirildi. 1983-1993 arasında Bakanlık İl Müdürü olarak görevini yaptı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Nizamettin Gök 2 hafta önce Şikayet Et
    Başınız sağolsun. Rabbim rahmet eylesin. Ümmeti Muhammedin günahlarını affetsin.
    Cevapla
  • mustafa 2 hafta önce Şikayet Et
    acun ölümü hatırlamalı aile yapısını bozarken mutlaka allaha hesabını vereceğini bilmeli
    Cevapla
  • Ayhan 2 hafta önce Şikayet Et
    Benim meslektas, hemde ayni üniversite. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Acun kardeşimizin ve tüm ailenin başı sağ olsun Allah rahmet eylesin.Nur içinde yatsın.Ailesi ve sevenlerine Allah sabrını ihsan etsin.
    Cevapla
  • fakirullah 2 hafta önce Şikayet Et
    hep müdürlük yapmış Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR