Kurtlar Vadisi'ne katılan dünyaca ünlü yıldızdan 'ücret' çıkışı! İtirafı ortalığı salladı

Uzun yıllar önce Kurtlar Vadisi projesinde Polat Alemdar karakterini üstlenen Necati Şaşmaz'la beraber kameralar karşısına geçen ünlü Hollywood yıldızı çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 18:51 GÜNCELLEME 03.05.2024 18:51 HAYAT
Kurtlar Vadisi'ne katılan dünyaca ünlü yıldızdan 'ücret' çıkışı! İtirafı ortalığı salladı
Kurtlar Vadisi'ne katılan dünyaca ünlü yıldızdan 'ücret' çıkışı! İtirafı ortalığı salladı

Amerikalı aktris, yapımcı ve eski manken Sharon Stone, seneler önce rol aldığı Kurtlar Vadisi dizisi hakkındaki itirafıyla sosyal medyayı salladı. TRT World'de yayınlanan programda konuk olarak ağırlanan Sharon Stone, 'Çok iyi para ödendi' açıklamasıyla tüm dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Acun Ilıcalı'yı derinden sarsan ölüm! Gürbüz Ilıcalı yaşam savaşını kaybettiAcun Ilıcalı'yı derinden sarsan ölüm! Gürbüz Ilıcalı yaşam savaşını kaybetti

Amon'un eşini oynayan ve rol icabı Necati Şaşmaz'ın oynadığı 'Polar Alemdar' karakterini ikna etmek için uğraşan Sharon Stone, aradan uzun yıllar geçtikten sonra sette yaşadıklarını anlattı. Yayınlandığı döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi'nde senaryo gereği 'Lisa' karakteriyle izleyici kitlesini ağırlayan Sharon Stone, gördüğü en lüks set olduğunun altını çizdi.

''TAMAMEN KAYBOLMUŞTUK''

TRT World’e davet edilen ünlü Holloywood yıldızı Sharon Stone, Kurtlar Vadisi dizisinde rol alması hakkında; Bize gerçekten çok iyi para ödendi. Andy ve ben sete geldik. Ancak sette kimse İngilizce konuşmuyordu. Herkes Türkçe konuşuyordu, biz ise İngilizce... Sahnelerde de bizimle Türkçe konuşuyorlardı, biz ise İngilizce yanıt veriyorduk. Ne olduğunu anlamıyorduk. Sahnenin konusu hakkında, bizim ne yapmamız gerektiği hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Tamamen kaybolmuştuk. Gördüğüm en lüks set, muhteşem kostümler... Ama hiç kimse İngilizce konuşmuyordu ve ne yaptığımızı hiç bilmiyorduk. Andy'ye dönüp 'Ne yaptığımız hakkında hiçbir fikrim yok' dedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Rofar 2 hafta önce Şikayet Et
    Sanki üstün bir ırkmış gibi konuşuyor bize kalsa bizde sizi anlamıyoruz e ne olacak
    Cevapla
  • Vatandaş Adem 2 hafta önce Şikayet Et
    Necati Şaşmaz hem yapımcı hemde yıllarca Amerika'da yaşamış bence saçmalamış sırf ilgi çekmek için konuşmuş
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    he he
    Cevapla
  • Salih 2 hafta önce Şikayet Et
    Eeee.nasil o zaman o sahneler cekildi
    Cevapla
  • çüş 2 hafta önce Şikayet Et
    al parayı git..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR