Dünyaca ünlü model, Gazze için kariyerini sonlandırdı! "Filistin'i desteklemekten vazgeçmeyeceğim!"

Gazze'de yaşanan zulme karşı tepki gösterdiği için ölüm tehditleri alan ünlü model Bella Hadid, kariyerini sonlandırdığını duyurdu. Filistin asıllı olan Hadid, kız kardeşi ile birlikte Victoria's Secret mankenleri arasında uzun yıllardır podyumda.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2024 11:31 GÜNCELLEME 04.05.2024 11:37 HAYAT
Dünyaca ünlü model, Gazze için kariyerini sonlandırdı! "Filistin'i desteklemekten vazgeçmeyeceğim!"
Dünyaca ünlü model, Gazze için kariyerini sonlandırdı! "Filistin'i desteklemekten vazgeçmeyeceğim!"

7 Ekim'den bu yana zalim İsrail'in, Gazze halkı üzerinde sürdürdüğü soykırıma karşı tepki gösteren Filistin asıllı dünyaca ünlü model Bella Hadid, bir çok mecradan ölüm tehditleri almış ve markalarla olan işbirlikleri feshedilmişti. Şimdilerdeyse kariyer hayatı için radikal bir karar alan Hadid, mesleğini bıraktığını duyurdu!

Ünlü voleybolcu öğününü paylaştı... Başarısını rutinine borçlu...Ünlü voleybolcu öğününü paylaştı... Başarısını rutinine borçlu...

Canlı yayında gözaltı krizi! Esra Erol'da çocuk gelin failleri!Canlı yayında gözaltı krizi! Esra Erol'da çocuk gelin failleri!

FİLİSTİN'İ DESTEKLEMEKTEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİM!

Podyum ve kameraların olmadığı daha sakin ve normal bir hayata adım atan Bella Hadid, Teksas'ta yaşayacak. Dünyaca ünlü model en son bu açıklamalara yer verdi: "10 yıl sonra, kariyerime o kadar çok enerji, sevgi ve çaba harcadığımı ve karşılığını görmediğimi fark ettim" dedi. Hadid, daha önce yaptığı bir açıklamada "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim."

İngiltere Kralı Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e beklenmeyen hamle!İngiltere Kralı Charles’tan kanser tedavisi gören gelini Kate’e beklenmeyen hamle!

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Vatansever 1 hafta önce Şikayet Et
    Maddi olarak kendini garanti altına aldıktan sonra herkes aynı şeyi yapacaktır. Önemli olan elinde hiçbir şeyi yokken haksızlığa karşı dik durmaktır. Bunu yapabilecek kapasitedeki kişilerse bizzat sistem tarafından sindiriliyor. Bu yüzden bencillik ve görmezden gelme davranış biçimleri ülkemizde ilerleyen günlerde daha da artacaktır. Sonuç olarak herkes tekerinin döndüğüne bakar...
    Cevapla
  • Gülşen Dündar 1 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun bella vatan sevgisi bu işte
    Cevapla
  • ADEM AKYOL 1 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun. Vatanını ve Milletini sevmek bu işte. Her şeyinden vazgeçmiş. Önemli olan vatan
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR